Amigos Lopik

Dinerbon Lopik Amigos Lopik
Adres
Vogelzangsekade 1A
3411BA Lopik
Telefoon
0348 554516
Dinerbon Lopik Amigos Lopik
Dinerbon Lopik Amigos Lopik
Dinerbon Lopik Amigos Lopik

Wees welkom voor een heerlijke vleesbeleving bij Steakhouse Amigos in Lopik. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het beste vlees en gezellige sfeer. Met uw dinerbon of dinercheque kunt u bij ons terecht voor een heerlijk stuk vlees, pizza of pasta.

Bij Amigos in Lopik is er voor iedereen wat wils. Natuurlijk hebben de echte vleesliefhebbers een streepje voor bij ons met onze vleesgerechten van de houtskoolgrill. Maar ook voor de mensen die iets minder van vlees houden zijn er genoeg opties met bijvoorbeeld onze vele pizza’s, pasta’s en visgerechten. Wij hebben ontzettend veel verschillende soorten vlees en bieden daarom ook diverse mixed grills aan. Op deze manier kunt u van alles wat meekrijgen en hoeft u niks van onze geweldige menu te missen. De mixed grills zijn al jaar en dag zeer populair op ons menu. Heeft u toch wat minder honger? Probeer dan een van onze pitabroodjes met bijvoorbeeld shoarma of kipshoarma. Ook bent u van harte welkom met uw kinderen. Wij hebben een uitgebreid menu waar de kinderen uit kunnen kiezen.

Heeft u al zin in een avondje uit bij Amigos? Kom dan snel langs met uwdinerbon of dinercheque. Grote of kleine trek, vlees of pizza, het kan allemaal bij ons. Wij zijn zeven dagen per week geopend.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10