Auguste

Dinerbon Maarssen Auguste
Adres
Straatweg 144
3603 CS Maarssen
Telefoon
0346 - 565 666
Dinerbon Maarssen Auguste
Dinerbon Maarssen Auguste
Dinerbon Maarssen Auguste

Aan de Straatweg in Maarssen staat het befaamde restaurant Auguste. Het restaurant is het meest exclusieve visrestaurant in Gooi en Vechtstreken. Auguste beschikt zomers over een terras. In het restaurant is een homarium (soort aquarium) aanwezig met daarin schelpdieren. U kunt hier nu eten met uw dinerbon! Neem gezellig uw vrienden of familie mee om de kunsten uit de keuken te proeven! De uitstekende bediening staat uw gehele bezoek voor u klaar om alles perfect te laten verlopen.

In de keuken worden de gerechten bereid met ingrediënten die het restaurant zelf onderhoud. Zo kan het restaurant zelf de versheid en duurzaamheid waarborgen. De chef-kok, Mark de Vries, bereid met deze ingrediënten de beste gerechten. Door de versheid van de ingrediënten en de kunsten van de chef-kok ontstaan gerechten die u laten betoveren. Het eten in Auguste is van de hoogste kwaliteit. Een aantal gerechten van de a la carte menukaart zijn: Fine Cap Horn (Vendée), Kroketjes van Hollandse garnaal, Crostini's met rilette van makreel, yellowfin tonijn, ceviche van zeebaars, bisque van kreeft, gebakken rogvleugel en crema catalana. Ook zijn er verschillende dessertwijnen aanwezig. Zo is er bijvoorbeeld de Chateau du Haut Mayne of Ramos Pinto Ruby. U krijgt heerlijke gerechten en dranken voor uw dinercheque! Voor iedereen is er zeker iets om lekker van weg te smullen.

Auguste is iedere dag geopend vanaf 11:00 uur. De keuken is geopend vanaf 11:30 uur. Bent u al heerlijk aan het watertanden van deze lekkere visgerechten? Kom dan snel langs met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 5 /10