Eetcafe de Symfonie

Dinerbon Maarssen Eetcafe de Symfonie
Adres
Harmonieplein 45
3603 BP Maarssen
Telefoon
06 - 11344855
Dinerbon Maarssen Eetcafe de Symfonie

Op het mooie Harmonieplein in het oude dorp van Maarssen ligt het gezellige Eetcafé Symfonie. Met uw Dinerbon kunt u bij ons terecht voor klasse, stijl en een heerlijk ontspannen maaltijd. Dankzij de gemoedelijke sfeer is Eetcafé Symfonie een geliefde plek voor zowel jong als oud. Bij ons kunt u uitstekend even ontsnappen aan de sleur van alledag. Dat kan bijvoorbeeld simpelweg met een drankje aan de bar, of natuurlijk met een heerlijke maaltijd van onze kaart. Speciaal genieten kan op onze ‘Special Nights’, waarop u lekker kunt dansen, naar hartenlust kunt zingen tijdens de karaoke, of een gokje kunt wagen tijdens één van onze bingo’s. Of kom loungen op ons mooie terras, als het weer het toelaat. Eetcafé Symfonie staat voor gastvrijheid en simpele, maar sublieme gerechten.  

Kom met uw Diner Cadeau Dinercheque bij ons langs en werp een blik op onze kaart. Kies voor onze heerlijke huisgemaakte spareribs, de in knoflook gebakken gamba’s of één van onze heerlijke satés. Ook hebben wij het wisselende gerecht van de maand en de vis van de dag. Probeer als dessert ons huisgemaakte ijs, of laat u verrassen door het ‘Dessert van de Chef’! Wij hebben dus lekker veel variatie in huis en we kunnen dan ook voor iedere gast iets lekkers op tafel zetten! 

Kom gezellig ontspannen met uw Dinerbon bij Eetcafé Symfonie en zeg vaarwel tegen de sleur van alledag. Wij kijken uit naar uw bezoek en we hopen u dan ook binnenkort persoonlijk te kunnen verwelkomen. Wij heten u dan ook alvast van harte welkom!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10