Restaurant OpBuuren

Dinerbon Maarssen Restaurant OpBuuren
Adres
De Hoopkade 51
3604 DX Maarssen
Telefoon
0346 283333
Dinerbon Maarssen Restaurant OpBuuren
Dinerbon Maarssen Restaurant OpBuuren
Dinerbon Maarssen Restaurant OpBuuren
Dinerbon Maarssen Restaurant OpBuuren

Bij restaurant OpBuuren kunt u echt puur genieten. Puur genieten van de gezelligheid, maar ook van de heerlijke gerechten. Dit kan vanaf nu ook met uw dinercheque! U vindt dit restaurant aan De Hoopkade in Maarssen. Het is idyllisch gelegen aan de rivier De Vecht. U kunt met uw dinerbon genieten van een heerlijke lunch, diner of borrel. Dit kan zowel in het sfeervolle restaurant of buiten op het gezellige terras. Het restaurant is chique, gezellig en huiselijk ingericht. Zo is er een loungehoek met een prachtige chique bank en prachtige stoelen bij een openhaard. In het eetgedeelte staan er chique moderne tafels met witte kleden en stoelen. Ook staan er hier een daar een aantal bloemen in het restaurant en zijn er prachtige lampen aanwezig.

Bij OpBuuren worden de gerechten elke dag vers bereid. U kunt kiezen uit 3-, 4- en een 5-gangen menu. Heerlijke voorgerechten, tussengerechten hoofdgerechten en nagerechten naar keuze. De keuze laat u verrassen met bijzondere smaken. Elke hap die u zal nemen zal uitmonden in een geweldig smakenfestijn! Het enige wat u op zo’n moment kunt doen is wegdromen en genieten. Dit geldt voor zowel de lunch als voor het diner. Zoals gezegd kunt u ook heerlijk borrelen bij OpBuuren. Er zijn genoeg alcoholische en non-alcoholische dranken waar u en uw gezelschap van kunnen genieten!

Het restaurant is geopend van maandag t/m vrijdag vanaf 12:00 uur en op zaterdag vanaf 18:00 uur. Ga snel met uw dinercheque of dinerbon naar restaurant OpBuuren!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10