Hotel Mijdrecht Marickenland

Dinerbon Mijdrecht Hotel Mijdrecht Marickenland
Adres
Provincialeweg 3
3641 RS Mijdrecht
Telefoon
0297-285858
Dinerbon Mijdrecht Hotel Mijdrecht Marickenland
Dinerbon Mijdrecht Hotel Mijdrecht Marickenland
Dinerbon Mijdrecht Hotel Mijdrecht Marickenland

Breng met je dinerbon een bezoek aan Restaurants Meesters bij Hotel Mijdrecht Marickenland

Hotel Mijdrecht Marickenland is een prachtig en sfeervol hotel waar je met je dinerbon van harte welkom bent bij Restaurant Meesters. Het restaurant is altijd toegankelijk voor zowel hotelgasten als voor gasten die niet in het hotel overnachten. Maak je binnenkort ook een keer kennis met de gevarieerde keuken? Het personeel ziet je graag verschijnen in het gezellige en mooie restaurant.

Kom voor een snelle en smaakvolle lunch langs bij het Grand Café van Hotel Mijdrecht Marickenland

Uiteraard kun je in het restaurant van Hotel Mijdrecht Marickenland terecht voor een smaakvolle en snelle lunch. Het personeel is je maar al te graag van dienst in het Grand Café. Ook kun je hier met de dinercheque terecht als je graag uitgebreid wenst te dineren in het restaurant. Kom alleen langs, met z'n tweetjes of maak een reservering als je graag langs wenst te komen met een grote groep. Het kan er allemaal. Maar wat voor keuze je ook maakt, het personeel van Hotel Mijdrecht Marickenland verrast je telkens weer met een erg leuke en vlotte middag of avond onder leiding van de restaurantmanager. En je geniet ook nog eens van verfijnde gerechten van een bijzonder niveau.

Alle gerechten bij Hotel Mijdrecht Marickenland worden subtiel gepresenteerd

Alle gerechten bij Hotel Mijdrecht Marickenland worden subtiel gepresenteerd en zijn dan ook iedere keer weer een lust voor het oog. De chef-kok van het restaurant en zijn keukenbrigade zijn gepassioneerde vakmannen. Ze verwerken daarom alleen maar de meest verse ingrediënten. Probeer je binnenkort ook eens een keer de veelzijdige menukaart van Hotel Mijdrecht Marickenland uit met je dinercheque? Het personeel ontvangt je hartelijk in het restaurant. Voor de liefhebber van vlees, de liefhebber van vis en voor de vegetariërs is er voldoende keuze.

 

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10