Restaurant Meesters

Dinerbon Mijdrecht Restaurant Meesters
Adres
Provincialeweg 3
3641 RS Mijdrecht
Telefoon
0297-285858
Dinerbon Mijdrecht Restaurant Meesters
Dinerbon Mijdrecht Restaurant Meesters
Dinerbon Mijdrecht Restaurant Meesters

Restaurant Meesters is gevestigd aan de Provincialeweg 3 in Mijdrecht en is onderdeel van het ernaast gelegen Hotel Mijdrecht Marickenland. Aangezien dit hotel van een 4-sterrenniveau is, kun je er gemakshalve vanuit gaan dat ook het restaurant voorzien is van een luxe ambiance en dat je er van exquise dranken en spijzen kunt genieten. Het etablissement beschikt ook over een grand café, zodat je er uit verschillende horecaconcepten kunt kiezen. Op dagen dat het Nederlandse weer het toelaat is het mogelijk om aan de voor- en achterzijde van het pand op een van de terrassen plaats te nemen. Je kunt bij Restaurant Meesters van maandag tot en met zaterdag tussen 12 en 5 uur ‘s middags lunchen. Wil je het saldo van je dinerbon of dinercheque daarentegen voor het nuttigen van een luxe diner gebruiken, dan kun je daarvoor van maandag tot en met zaterdag tussen 5 uur ‘s middags en half 10 ‘s avonds dit horecabedrijf bezoeken.

De talloze heerlijke gerechten die de chef-kok en zijn keukenbrigade voor je klaar kunnen maken zijn niet alleen in optische zin een lust voor het oog, maar smaken ook écht lekker. Die aangename smaaksensaties zijn mede te danken aan het feit dat er in de keuken uitsluitend met dagverse ingrediënten wordt gewerkt die afkomstig zijn van topleveranciers. Restaurant Meesters richt zich met haar culinaire aanbod vooral op de klassieke Franse keuken, maar dan wel in een modern jasje. Zo kun je er als voorgerecht onder meer genieten van een vistrio, kalfmuis of een vegetarische salade, terwijl voor het hoofdgerecht verrukkelijke keuzes zoals maïshoen of kalfsrib aan je kunnen worden geserveerd. Wil je je 3-gangendiner voorzien van een letterlijk Meesterlijke afsluiter, dan word je tijdens het nagerecht getrakteerd op een proeverij van diverse zoetigheden. Als je het aandurft om de culinaire touwtjes echt uit handen te geven kies je voor het Meesterwerk diner. In dat geval stelt de chef-kok voor elk van de 3 gangen 4 proeverijtjes samen.

Aangezien Restaurant Meesters acceptant van de dinercheque en de dinerbon kun je er aan het einde van je verblijf (deels) probleemloos de rekening van je genuttigde dranken en spijzen mee betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10