Het Oude Stadhuis

Dinerbon Montfoort Het Oude Stadhuis
Adres
Hoogstraat 36
3417HD Montfoort
Telefoon
0348 - 47 40 04
Dinerbon Montfoort Het Oude Stadhuis

Zou het u leuk lijken om met uw dinerbon te gaan lunchen, borrelen of dineren op een historische maar gezellige locatie in Montfoort? Dan kunnen wij u aanraden om eens een bezoek te brengen aan Het Oude Stadhuis aan de Hoogstraat 16. In een prachtig historisch pand bevinden zich daar een stadscafé en een restaurant. Het restaurant is een onderdeel van de Heeren van Montfoort, die daarnaast ook het Kasteel van Montfoort bezitten. U kunt dus hoogstaande culinaire gerechten verwachten in een authentieke en karakteristieke sfeer. Binnen in het restaurant kunt u met uw dinercheque gezellig vertoeven in het sfeervolle interieur, en echt gezellig is het ook buiten op het terras naast de poort, zeker wanneer het buiten donker begint te worden.

In de keuken van restaurant Het Oude Stadhuis wordt gewerkt met ambachtelijke, pure producten waar de chef voor u de lekkerste creaties mee bereidt. Zo kunt u uw avond bijvoorbeeld beginnen met een gravad lax van gerookte zalm met limoenmayonaise en olijvenijs, gevolgd door een tournedos van dikbilrund met stroganoffsaus en groenten van het seizoen. Als nagerecht kunt u  met uw dinerbon onder andere kiezen uit een kaasplankje met diverse kazen, appelstroop, vijgencompote en brollie of een wafel met warme kersen, kersenijs en slagroom. Uiteraard zijn er nog veel meer heerlijkheden die u los kunt bestellen of waar u van kunt genieten van een menu.

Kom zelf de historische sfeer proeven en proef de culinaire verassende gerechten van de chef. Vergeet bij uw bezoek ook zeker niet om uw dinercheque mee te nemen want daar kunt u uiteraard de rekening mee betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10