Kasteel Montfoort

Dinerbon Montfoort Kasteel Montfoort
Adres
Kasteelplein 1
3417JG Montfoort
Telefoon
0348 - 47 27 27
Dinerbon Montfoort Kasteel Montfoort

Wist u dat u met uw dinerbon een spectaculaire avond uit kunt beleven in een prachtig kasteel? U bent namelijk welkom om met uw dinercheque te komen genieten van een high tea, een heerlijke lunch of een uitgebreid diner in het restaurant van Kasteel Montfoort. Dit prachtige kasteel heeft een sprookjesachtige entourage en u beleeft er het ultieme feestgevoel in combinatie met culinaire gerechten. U kunt zich bij wijze van spreken voor één dag de burggraaf van Montfoort voelen wanneer u het kasteel bezoekt met uw dinerbon  en er zal een heel team voor u klaar staan om u de middag of avond van uw leven te bezorgen.

In de keuken van het restaurant van Kasteel Montfoort staat chefkok Mike Verkleij, die de gasten iedere avond weer verrast met culinaire hoogstandjes. De gerechten woorden door hem en zijn team bereidt van authentieke streekproducten, die uiteraard allemaal even vers zijn. De menukaart wisselt met de seizoenen mee, waardoor u iedere keer weer nieuwe verassende keuzes heeft met uw dinercheque. Wanneer u kunt lunchen is er een vaste kaart met heerlijkheden die u op de website van Kasteel Montfoort kunt vinden. Wanneer u ’s avonds wilt komen dineren, dan kan dat door middel van een private dining arrangement vanaf 6 personen. Uw menu wordt dan in overleg samengesteld.

Laat u meenemen op een culinaire reis en voel u een middag of avond helemaal thuis in het prachtige Kasteel Montfoort! Vergeet niet bij het reserveren te vermelden dat u graag met uw dinercheque wilt betalen, dat kan namelijk het gehele jaar door!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10