Asian Tower

Dinerbon Nieuwegein Asian Tower
Adres
Ravenswade 1-A
3439 LD Nieuwegein
Telefoon
030 - 2874090

Let op: Bij de Asian Tower kunt u de Diner Cadeaukaart alleen gebruiken in het restaurant. Voor afhalen kan de Diner Cadeaukaart niet gebruikt worden.

Wie veel in de auto zit in de buurt van Nieuwegein, heeft vast wel eens Asian Tower gezien. Dit opvallende restaurant heeft een bovenverdieping dat 360 graden rond draait. Zo heeft u elke keer weer een ander uitzicht als u opkijkt van uw bord. Asian Tower accepteert ook uw dinerbon!

Asian Tower bereidt heel veel verschillende soorten Oriëntaalse gerechten. Omdat ze merkten dat gasten het moeilijk vonden om een keuze te maken, kunt u ook kiezen voor twee halve hoofdgerechten. Zo kunt u de exotische Chinese smaken nog beter leren kennen. U heeft met de dinerbon de keus uit vele verfijnde visgerechten, pikante vleesgerechten en kruidige groenteschotels. Als u in een avontuurlijke bui bent, dan kan de kok ook een verassingsmenu voor u samenstellen. Heeft u meer zin in sushi? Dan kunt u ook met de dinercheque een smakelijke avond beleven bij Asian Tower. Deze koude hapjes met rauwe vis zijn te vinden in de sushibar van het restaurant. De topkoks hebben een speciale opleiding gehad en kennen alle kneepjes van het vak. Ook hier is het mogelijk om een verassingsmenu samen te laten stellen. Kom langs met uw dinercheque en ontdek het heerlijke Oosterse eten!

Het restaurant is ruim en u kunt gratis voor de deur parkeren. Dit is dus ook een goede plek om na het werk uw collega’s beter te leren kennen tijdens een etentje. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u even helemaal geen zin heeft om te koken na een lange dag werken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10