De Komeet

Dinerbon Nieuwegein De Komeet
Adres
Stadsplein 8
3431 LZ Nieuwegein
Telefoon
030 - 210 2492
Dinerbon Nieuwegein De Komeet
Dinerbon Nieuwegein De Komeet
Dinerbon Nieuwegein De Komeet

Bezoek je wel eens een theatervoorstelling in theater De Kom in Nieuwegein? Waarom maak je van je theaterbezoek niet een ontspannende avond inclusief een diner vooraf? Of misschien wil je voordien of juist na de voorstelling een drankje drinken? Brasserie en theatercafé De Komeet zit direct naast theater De Kom en werkt nauw samen met het theater. De Komeet verzorgt speciaal voor bezoekers van het theater een heerlijk theatermenu en ze accepteren ook de Dinerbon. Maar ook als je het theater niet bezoekt en lekker wilt lunchen of genieten van een a la carte menu, ben je met jouw Dinercheque welkom in Brasserie en theatercafé De Komeet.

Eerlijk eten

Bij Brasserie en theatercafé De Komeet eet je altijd 'eerlijk'. Dat wil zeggen dat er voor een lunch of diner altijd eerlijke fairtrade ingrediënten worden gebruikt. Je weet daarmee dat uit het buitenland geïmporteerde producten voor een eerlijke prijs zijn gekocht en dat daarmee de lokale economie wordt ondersteund. Er wordt ook zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische producten. Je bent daarom altijd zeker dat je onbespoten groenten op je bord geserveerd krijgt. Stel je hoge eisen aan je eten? Dan zit je bij De komeet op de juiste plek. Eerlijk, vers en puur zijn de kernwoorden waarmee de koks jouw lunch of diner bereiden. En kom je vaker naar Brasserie en theatercafé De Komeet, dan zul je zelden dezelfde menukaart aantreffen. Om de twee maanden wordt de menukaart aangepast, zodat de koks jou blijven verrassen met een spectaculair menu. En vergeet uiteraard niet om je Dinerbon mee te nemen.

Een complete avond

Wil je uitgebreid dineren voordat je een theatervoorstelling bezoekt? Blijft dan vooral ontspannen genieten en laat je niet opjagen door de tijd. Het personeel houdt er rekening mee dat je in tijdnood zou kunnen komen. Hierdoor is het mogelijk om je dessert ook te nuttigen tijdens de pauze of na afloop van de voorstelling. Je kunt er ook voor kiezen om na afloop nog even gezellig na te borrelen in het cafégedeelte of bij mooi weer op het terras. Het is overigens ook mogelijk om je Dinercheque in te zetten voor een gezellige hightea of een drankje.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10