Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht | Restaurant Zilver

Dinerbon Nieuwegein Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht | Restaurant Zilver
Adres
Buizerdlaan 10
3435SB Nieuwegein
Telefoon
030 604 484
Dinerbon Nieuwegein Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht | Restaurant Zilver
Dinerbon Nieuwegein Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht | Restaurant Zilver

Bij het Restaurant Zilver kunt u nu ook terecht met uw dinercheque. En dat is maar goed ook. Vanwege de centrale ligging van het restaurant, aan de A2 bij Nieuwegein, is er een hoop te beleven in de buurt. Doordat u met een dinercheque een flinke duit kunt besparen, kunt u een hele dag vullen met deze activiteiten. Als het zonnetje schijnt kunt u de hele dag heerlijk vertoeven in Utrecht met zijn vele terrasjes en winkels of u loopt eventjes binnen bij de Dom-toren. Of u neemt een dagje de tijd om een fietstocht langs de pittoreske Lek te maken. Maar wat u zeker moet doen is naar het stadje Vianen gaan. Hier hebben ze welgeteld 190 Rijksmonumenten staan.

Na zo’n dag vol activiteiten heeft u natuurlijk een flinke trek maar gelukkig hebben ze daarop gerekend bij Restaurant Zilver. Onder het toeziend oog van Chef-kok Dennis de Bloeme wordt er voor gezorgd dat er een buitengewoon diner op uw tafel terecht komt. Het is Restaurant Zilver om het even of u de dinerbon gebruikt voor een diner à la carte of dat u kiest voor het dagelijks wisselend 3-gangen diner. Beiden worden met de uiterste zorg en liefde gemaakt. Naast een heerlijke maaltijd hoort natuurlijk een complementaire wijn. Met hulp van een team sommeliers wordt u geholpen met het maken van de beste keus.

Na een prachtige dag en een heerlijke maaltijd dankzij het geweldige team van Restaurant Zilver en de dinerbon is het haast jammer om weer naar huis te gaan. Vrees niet, het 4-sterren Fletcher Hotel helpt u om nog even wat langer te genieten van uw avond.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan