La Barca

Dinerbon Nieuwegein La Barca
Adres
Herenstraat 41/42
3431 CW Nieuwegein
Telefoon
030-6049493
Dinerbon Nieuwegein La Barca
Dinerbon Nieuwegein La Barca
Dinerbon Nieuwegein La Barca

In 1984 opende aan de oever van het Merwede kanaal het sfeervolle restaurant La Barca. Dit Italiaans/mediterraans restaurant is een van de smaakvolste en gezelligste van Nieuwegein. U waant zich hier door het warme decor en de Italiaanse muziek even echt in de zonnige laars. In het weekeinde wordt uw diner zelfs begeleidt door prachtige live-muziek. Ook als u na een prachtig tochtje varen zin heeft in een maaltijd, kunt u hier gewoon voor de deur aanmeren. Uw Diner Cadeau Dinerbon garandeert u hier van een fantastische avond uit met heerlijk eten.

Of u nou van vis, vlees, vegetarisch of van een traditionele pasta of pizza houdt, dat is voor ons om het even. Wij kunnen al uw wensen vervullen omdat wij al onze gerechten met heel veel liefde en passie bereiden. Wij bieden u heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en desserts, met een grote variatie zodat er voor elk wat wils bij zit. De echte vleesliefhebber kan bij ons genieten van onbeperkt spare-ribs. Voor maar 21,75 kunt u de hele avond zoveel spare-ribs eten als u wilt. Wij maken enkel gebruik van verse ingrediënten en kruiden, waardoor elk gerecht uw smaakpapillen aangenaam zal verrassen.

Al meer dan 32 jaar is La Barca een begrip in Nieuwegein en omgeving. Laat u bij ons verwennen met originele en authentieke Italiaanse recepten. Wij hopen u snel te verwelkomen. Uiteraard mét uw Diner Cadeau Dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10