Minos Pallas

Dinerbon Nieuwegein Minos Pallas
Adres
Handelskade 83-85
3434 BE Nieuwegein
Telefoon
030-6081128
Dinerbon Nieuwegein Minos Pallas
Dinerbon Nieuwegein Minos Pallas
Dinerbon Nieuwegein Minos Pallas

Minos Pallas is een sfeervol restaurant in Nieuwegein, waar u welkom bent voor een culinaire ontdekkingsreis door de traditionele Griekse keuken. Ze accepteren hier ook uw Dinerbon als geldig betaalmiddel. Meteen als u binnenkomt wordt u vriendelijk onthaald met een glaasje ouzo. Dit is slechts het begin van een gezellige en smakelijke avond! Minos Pallas is dagelijks geopend vanaf 16:00. Reserveer online en neem gerust uw Dinercheque mee.

In het restaurant waant u zich in het paleis van Minos. U ziet er onder andere vloermozaïeken, schitterende muurschilderingen en gebeeldhouwde figuren. Als het weer het toe laat kunt u ook fijn op het terras zitten in de zon! Begin uw maaltijd met een heerlijk voorgerecht. Zo hebben ze bijvoorbeeld gehaktballetjes met komijn, knoflook en tomaat of filodeeg met pikante feta en honing. Daarna heeft u in ruil voor uw Dinerbon de keus uit diverse Griekse vlees-, vis- of vegetarische specialiteiten. Probeer bijvoorbeeld eens de ‘’Pastitsada’’ met lamsvlees, verse tomaten, laurier, mavrodaphne wijn en kritharaki. Uiteraard behoren klassiekers zoals souflaki en giros ook tot de mogelijkheden! Wilt u van alles wat proberen? Ga dan bijvoorbeeld voor de ‘’Plateau Delphi’’ met souflaki, kipfilet, varkenshaas en giros.

Als u écht een culinaire ontdekkingsreis wilt mee maken, kunt u het beste de Mèzethes voor twee personen bestellen. Dit is een bijzondere manier om uw Dinercheque te besteden. U krijgt dan een tafel vol met allerlei kleine gerechtjes. Maak kennis met het allerbeste dat de Griekse keuken u te bieden heeft!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10