No. 100

Dinerbon Nigtevecht No. 100
Adres
Dorpsstraat 100
1393 NK Nigtevecht
Telefoon
0294 251344
Dinerbon Nigtevecht No. 100

De kracht van een merknaam schuilt vooral in het feit dat deze makkelijk te onthouden is. Dat is ongetwijfeld ook de reden waarom de uitbaters van dit eetcafé in Nigtevecht ervoor kozen om hun etablissement No. 100 te noemen. Je vindt deze eetgelegenheid namelijk aan de Dorpsstraat 100 aldaar. Als je dit gezellige eetcafé nadert, lijkt het er in eerste instantie op dat het om een betrekkelijk klein gebouwtje gaat. Maar schijn bedriegt, want eenmaal binnen ontdek je al snel dat er volop ruimte is voor tal van gasten die kennis willen maken met de culinaire kwaliteiten van No. 100. Het eetcafé beschikt aan de achterzijde van het pand zelfs over een royaal terras, dat grenst aan het water van de Vecht. Kortom, een schitterende buitenlocatie voor een culinair feestje tijdens zonnige lente-, zomer- en herfstdagen. Prettige bijkomstigheid: je kunt er elke dag van de week vanaf stipt half 11 ‘s morgens met je dinerbon of dinercheque terecht. No. 100 hanteert daarentegen wel wisselende sluitingstijden. Op zondag, maandag en dinsdag sluit het etablissement om middernacht, op woensdag en donderdag om 1 uur ‘s nachts en op vrijdag en zaterdag om 2 uur ‘s nachts.

Met het oog op deze ruime openingstijden is dit eetcafé ook een prima plek voor een smakelijke lunch. Je kunt er rond het middaguur onder meer genieten van soep, tosti’s, uitsmijters en salades. Specialiteit van het huis zijn de vers afgebakken Flaquette broodjes die bijvoorbeeld met gerookte zalm, carpaccio of ossenworst aan je worden geserveerd. Uiteraard kun je bij No. 100 ook heerlijk uitgebreid dineren. De menukaart bevat in dat kader tal van overheerlijke voor-, hoofd- en nagerechten. Je kunt je smulpartij in dit eetcafé onder meer van start laten gaan met vitello tonnato of gegratineerde escargots. Voor wat betreft het hoofdgerecht richt men zich vooral op het serveren van vleesgerechten, maar er zijn ook enkele vis- en vegetarische varianten verkrijgbaar. Je eetfeestje kun je desgewenst afsluiten met bijvoorbeeld een sorbet of een huisgemaakte warme brownie.

Eetcafé No. 100 is officieel acceptant van de dinercheque en de dinerbon. Je kunt er het saldo van ej bon of cheque dus gewoon tijdens het afrekenen van je consumpties benutten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10