Allurepark de Lucht

Dinerbon Renswoude Allurepark de Lucht
Adres
Barneveldsestraat 49
3927 CB Renswoude
Telefoon
0342 - 434708

Allurepark De Lucht is een zeer fraai gelegen park waar u op verscheidene wijzen kunt kamperen. Het park bevindt zich tussen de bossen en de weilanden, aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. Tevens ligt het niet ver van de Veluwe. Er zijn diverse activiteiten te doen, zoals tennissen, fitnessen, vissen, paardrijden en zwemmen. Bovendien wordt er ’s winters, wanneer de temperaturen het toelaten, gepoogd een ijsbaantje neer te leggen. Kortom, een heerlijke plek om te vertoeven. Uiteraard kunt bij de aanwezige horeca uw dinerbon gebruiken.

Op Allurepark De Lucht kunt u zowel met kleine als ook met grote groepen terecht. De omgeving en aanwezige attracties bieden enorme uitdagingen en mogelijkheden voor vermaak. Mocht u daarna lekker een hapje willen eten met uw dinercheque, dan is daar uiteraard ook alle mogelijkheid toe. Op het terrein van Allurepark De Lucht bevindt zich onder andere Gasterij De Hooiberg, het bruisende hart van het park. Dit is gevestigd aan de rand van het park, en is een belangrijke ontmoetingsplaats voor alle gasten. In het voor- en naseizoen is het geopend op vrijdag, zaterdag en zondag. In het hoogseizoen is het dagelijks geopend. U kunt hier zowel snacks krijgen, als ook op het bord geserveerde gerechten. Allemaal te betalen met uw dinerbon.

Dus, mocht u zin hebben om er even tussenuit te knijpen, in zomer, lente, winter of herfst, dan is Allurepark De Lucht een aanrader. Maakt u dan meteen van gebruik van uw dinercheque, om lekker te gaan eten bij Gasterij De Hooiberg.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10