Restaurant De Hof

Dinerbon Renswoude Restaurant De Hof
Adres
Arnhemseweg 3
3927EE Renswoude
Telefoon
0318 - 57 12 13
Dinerbon Renswoude Restaurant De Hof
Dinerbon Renswoude Restaurant De Hof

Restaurant De Hof is een veelzijdige eet- en drinkgelegenheid in Renswoude, in het hart van de Gelderse Vallei. Het is echt een plek dat geschikt is voor iedere gelegenheid; een diner voor twee, een gezellig etentje met het hele gezin, een familiereünie, een bedrijfsuitje enzovoorts. Het is ook mogelijk om uw Dinerbon bij Restaurant De Hof te besteden! U bent van harte welkom op dinsdag tot en met zondag tussen 9:30 en 21:00.

Het is aan te raden om van te voren te reserveren, maar dit is geen vereiste. Zowel het restaurant als het terras is namelijk ruim opgezet, zodat iedereen onverwachts kan aanschuiven. Schuif in de middag aan voor een informele lunch in het warm ingerichte restaurant. U kunt ook met uw Dinerbon betalen! U kunt bij Restaurant De Hof terecht voor zowel een lichte als uitgebreide lunch van drie gangen. Dan krijgt u soep, een warme lunchschotel en een ijscoupe voor slechts €17,50. In de avond staan smaakvolle gerechten, gastvrijheid en een warme sfeer centraal. Op de a la carte kaart vindt u onder andere Veluwse hoenderfilet met serranoham, gebakken zeetong en een hartige tartelette met artisjok en blauwschimmelkaas. Uiteraard kunt u ook tijdens het diner uw Dinercheque inwisselen voor een luxe maandmenu van drie gangen. Proef het allerbeste van het seizoen!

Heeft u iets te vieren? Dan kunt u de Dinercheque ook besteden aan één van de spetterende arrangementen, zoals de High Tea, de High Wine of de Bubbels, Beats & Bites. Bij Restaurant De Hof beleeft u gegarandeerd een gezellige middag of avond.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10