Smaak Idee

Dinerbon Renswoude Smaak Idee
Adres
Barneveldsestraat 49
3927CB Renswoude
Telefoon
033 2340342
Dinerbon Renswoude Smaak Idee
Dinerbon Renswoude Smaak Idee

Smaakidee is geen restaurant, maar een cateraar en organisator van alle soorten feesten, partijen en evenement. Dit kan op locatie in de Gasterij van Smaakidee, maar je kunt je Dinerbon ook gebruiken om je feest of catering thuis te laten organiseren. Standaard bestaat bij Smaakidee niet, maar wat wel zeker is dat er altijd eten bereid wordt, vol van smaak en met gebruikmaking van verse producten en goede ingrediënten. Jouw feestje komt hierdoor optimaal tot zijn recht. Met jouw wensen wordt rekening gehouden. Je hoeft niet een bepaald standaard vorm van feestje of catering te kiezen. Ga in overleg met Smaakidee en vrijwel al je wensen kunnen gerealiseerd worden. En uiteraard kun je hier gewoon je Dinercheque inleveren.

De Gasterij

Wil je je Dinerbon inleveren bij Smaakidee om een leuk feestje te geven? Dit kan bij je thuis, maar als je huis niet geschikt is, waarom niet in de Gasterij van Smaakidee? De Gasterij beschikt over drie zalen en zijn geschikt voor elke feestje dat je wilt geven. Wil je de Klassieke zaal? Hier kun je heel stijlvol je feest geven voor een groot publiek. De Kleine zaal in old fashion stijl is erg gezellig ingericht en voldoet aan alle eisen voor een intiem feestje. Ten slotte is er nog de Loods met een stenen vloer, steigerhouten meubels en een vuurplaats voor weer een heel andere sfeer. Verder is er een evenementenveld waar je activiteiten en spelletjes kunt organiseren, een speeltuin, een zwembad om zomers verkoeling te zoeken en twee terrassen voor onder andere een barbecue.

Vormen van catering

Zet je Dinercheque in voor allerlei vormen van catering die Smaakidee aanbiedt. Zo kun je een uitgebreid ontbijt laten serveren of een heerlijke lunch. Natuurlijk is een diner het populairste en daar zijn allerlei vormen voor. Een walking diner bijvoorbeeld met zoveel gangen als jij maar wilt. Wil je het wat chiquer, kies dan voor een sitting diner. Ook live cooking is populair, waarbij je kunt zien hoe de koks je eten bereidt. Ben je meer van het delen? Probeer dan eens een shared diner met allerlei gerechten die je kunt delen. Of je nu je catering in de Gasterij laat plaatsvinden of thuis, een catering van Smaakidee is altijd een goed idee!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10