Brasserie Mondial

Dinerbon Rhenen Brasserie Mondial
Adres
Grebbeweg 103-105
3911 AV Rhenen
Telefoon
0317-619003
Dinerbon Rhenen Brasserie Mondial
Dinerbon Rhenen Brasserie Mondial
Dinerbon Rhenen Brasserie Mondial

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in het mooie Rhenen? Kom dan eens kijken bij Brasserie Mondial, een sfeervolle brasserie die zich bevindt aan de Grebbeweg 103-105. U kunt er terecht voor een kopje koffie met iets lekkers, een lichte lunch of een gezellig diner met vrienden, familie of collega’s. Bovendien kunt u er met uw dinercheque betalen. De brasserie bevindt zich op een kleine afstand van Ouwehands Dierenpark en een bezoek aan de brasserie is dan ook zeer goed te combineren met een dagje aapjes kijke in de dierentuin met het hele gezin! De deuren van Brasserie Mondial staan de gehele dag wijn voor u open om u te ontvangen voor een gezellig en culinair verblijf.

Op de menukaart staan verschillende smaakvolle gerechten die worden bereid van producten van het seizoen. Zo is uw gerecht extra smaakvol en vers. Dit heeft tot gevolg dat de kaart van het restaurant regelmatig wisselt, waardoor u bij ieder bezoek met uw dinerbon weer nieuwe gerechten kunt ontdekken! Op het menu treft u onder andere een risotto met paddenstoelen en een kletskop van Parmezaanse kaas aan. Ook kunt u er een gebakken Noordzee sliptongetje met remouladesaus en citroen op vinden. Wat dacht u bovendien van een Veluwse eendenfilet met een sinaasappel-tijmsaus?

Als dessert kunt u onder andere genieten van een gepocheerde appel met banketbakkersroom en gesuikerde amandeltjes of van een aardbeien, frambozen en mango ijssorbet met vers fruit. Kom het zelf proeven met uw dinercheque bij Brasserie Mondial in het mooie Rhenen. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10