Restaurant Magnolia

Dinerbon Rhenen Restaurant Magnolia
Adres
Grebbeweg 103-105
3911 AV Rhenen
Telefoon
0317-619003
Dinerbon Rhenen Restaurant Magnolia

Midden in Nederland in de prachtige bosrijke omgeving van de Grebbeberg ligt ’t Paviljoen Hotel. Wat specifieke gezegd ligt ’t Paviljoen Hotel in Rhenen. Een unieke en prachtige locatie dus, waar u heerlijk kunt ontspannen in de natuur, maar natuurlijk ook in het hotel. Met uw Dinerbon kunt u dan ook genieten van lekker eten en drinken, in ons restaurant of in onze brasserie. In onze keuken wordt ambachtelijk gekookt. In onze modern, eigenzinnig en sfeervol ingerichte restaurant kunt u met uw Dinerbon een heerlijk ontspannen vorkje prikken dus. Of neem plaats in onze mooie serre en geniet van een lunch, high-tea of gewoon een simpel, maar geurig kopje koffie. Met uw Dinerbon kunt u dus voor al uw drank- en eetwensen terecht bij ons.

Ons restaurant heet Magnolia en hier kunt u in een sfeervolle omgeving op hoog niveau dineren. Onze gerechten bereiden wij op ambachtelijke wijze en daarbij gebruiken we alleen dagverse producten. Eerlijke en pure gerechten, waar u met uw Dinerbon van kunt genieten. U kunt bij ons ontspannen à la carte dineren, maar we hebben ook een aantal heerlijke menu’s samengesteld van meerdere gangen. Onze keuken (en onze kaart) kan omschreven worden als Frans-internationaal. Verwacht dus heerlijke gerechten geïnspireerd door de prachtige Franse keuken. Uiteraard bereiden wij een groot aantal van onze gerechten met heerlijke streekproducten. Ook met de seizoenen houden we natuurlijk rekening.                                       

Bent u toe aan een onderbreking of afsluiting van uw heerlijke dag in de groene buitenlucht? Kom dan bij ons langs met uw Dinercheque. Wij kijken uit naar uw bezoek!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10