Jonkheer De Ram

Dinerbon Schalkwijk Jonkheer De Ram
Adres
Jonkheer Ramweg 22
3998JR Schalkwijk
Telefoon
030 6368583
Dinerbon Schalkwijk Jonkheer De Ram
Dinerbon Schalkwijk Jonkheer De Ram

Jonkheer De Ram is een gezellig restaurant in Schalkwijk, gevestigd in een prachtig monumentaal pand. U kunt hier terecht op dinsdag tot en met zondag vanaf 12:00. Neem ook gerust uw Dinercheque mee, want Jonkheer De Ram is aangesloten bij Diner Cadeau! Hier ervaart u persoonlijke service, heerlijke gerechten en een gezellig samenzijn. Op het terras kunt u bovendien volop genieten van de dorpse kern en het buitenleven. Het team van Jonkheer De Ram hoopt u spoedig te mogen ontvangen! Vergeet dan niet om uw Dinerbon mee te nemen.

Bij Jonkheer De Ram zijn liefde voor het vak, een passie voor lekker eten en een tomeloze inzet de kernbegrippen wat het restaurant zo uniek maakt. Neem plaats in het sfeervolle restaurantgedeelte of het terras en laat u helemaal in de watten leggen! Met uw Dinercheque kunt u genieten van een uitgebreid diner. Onder de hoofdgerechten vindt u veel heerlijke rund- en varkensvleesgerechten. Wat dacht u van langzaam gegaard buikspek met een saus van appelstroop of een rib-eye met een tomatenchutney van Duvel bier? Zo geniet u van een heerlijk stukje vlees met een eigenzinnige twist. Uiteraard kunt u ook een lekker visje of een vegetarisch gerecht bestellen bij Jonkheer De Ram.

U kunt bij Jonkheer De Ram ook overdag langs komen met uw Dinerbon. Zo kunt u bijvoorbeeld een feestelijke High Tea bestellen, bestaande uit een etagère met hartige en zoete lekkernijen. Voorbeelden van de hapjes zijn scones, sandwiches en een pasteitje met ham ragout. Een flinke pot thee mag hierbij natuurlijk ook niet ontbreken!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10