Grand Café Soestdijk

Dinerbon Soest Grand Café Soestdijk
Adres
Vredehofstraat 6
3761HB Soest
Telefoon
035 60 127 27
Dinerbon Soest Grand Café Soestdijk
Dinerbon Soest Grand Café Soestdijk

Grand Café Soestdijk is een gezellig grand café gelegen in Soest. In de omgeving van Soest kunt u genieten van de natuur en lekker fietsen. Ook is Paleis Soestdijk heel dichtbij. In de zomer kunt u plaatsnemen op het terras, waar de zon de hele dag door op schijnt. Echter, ook bij dagen met minder weer kunt u bij Grand Café Soestdijk terecht. Binnen is er namelijk een knusse sfeer en het restaurant bevindt zich in een authentiek pand. Het personeel in het restaurant is ook erg vriendelijk en wil u graag helpen om u een perfecte middag of avond te bezorgen.

 

Bij de lunch kunt u kiezen uit soep, belegde broodjes, kroketten, uitsmijter, omelet, panini’s, salades of warme gerechten. Als u daarna nog trek hebt, kunt u ook nog een dessert bestellen. Voor het diner is er ook veel keuze. Bij de voorgerechten kunt u kiezen uit onder andere gambakroketjes, quinoa salade of pulled chicken. Bij de hoofdgerechten is er bijvoorbeeld keuze uit zeebaars, bavette of gevulde paprika. Als dessert kunt u bijvoorbeeld een Coupe Soestdijk, blue berry muffin of een chocolade bavaroise nemen.

 

Grand Café Soestdijk is geopend van dinsdag tot en met zondag, op maandag is het gesloten. Vanaf 11 uur kunt u binnenkomen in het grand café en een drankje bestellen. Om 11:30 gaat de keuken open. De keuken sluit weer om 21:00.Ook voor groepen is Grand Café Soestdijk erg geschikt. Er zijn namelijk speciale ruimtes in het restaurant voor groepen. Hier kunt u gebruik van maken bij een verjaardagsfeest, vergadering, huwelijk, jubileum of nog iets anders. Wanneer u langskomt, neem dan in ieder geval uw dinerbon of dinercheque mee.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10