Il Sogno (geen e- vouchers)

Dinerbon Soest Il Sogno (geen e- vouchers)
Adres
Steenhoffstraat 57
3764 BJ Soest
Telefoon
035-6021044
Dinerbon Soest Il Sogno (geen e- vouchers)
Dinerbon Soest Il Sogno (geen e- vouchers)
Dinerbon Soest Il Sogno (geen e- vouchers)

.Bij Ristorante Il Sogno kunt u Italië in eigen land beleven. Il Sogno bewijst dat het mooie Italië niet altijd ver weg hoeft te zijn, maar dat het ook gevonden kan worden in het nabij Amersfoort gelegen Soest. Bij ons kunt authentieke Italiaanse specialiteiten proberen, maar ook gewoon genieten van een goede pizza of pasta. Met uw Diner Cadeau Dinerbon kunt u uitstekend terecht bij Il Sogno voor heerlijk authentiek Italiaans eten voor een goede prijs.

Bij Il Sogno serveren wij heerlijke antipasti, hoofdgerechten en zoete toetjes. U kunt bij ons terecht voor frisse salades, pizza’s, pasta’s, maar ook vis en vlees van de grill en spare-ribs om de vingers bij af te likken. Voor de kinderen hebben wij een uitgebreide selectie aan kindermenu’s.

Het restaurant heeft een eigentijdse mediterrane inrichting en een ongedwongen sfeer. Het personeel zal u zeer gastvrij verwelkomen en vriendelijk assisteren. Hierdoor bent u bij Il Sogno gegarandeerd van een heerlijk avondje uit.

Wanneer het weer in Nederland  een beetje meewerkt kunt u helemaal mediterraans genieten op één van onze twee terrassen. In de zon proeft u het mooie Italië pas echt goed in onze heerlijke gerechten.

Wij bieden u een heerlijke “getaway” zonder veel gedoe. Bij ons kunt u van de echte Italiaanse keuken genieten in een ongedwongen sfeer. Heeft u geen zin om weg te gaan? Wij bezorgen ook thuis.

Gebruik dus Diner Cadeau dinercheque voor ons heerlijke Italiaanse eten. Met veel liefde voor u bereid met de beste ingrediënten. Wij hopen u snel te verwelkomen. Namens het hele team van Il Sogno; tot snel!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10