bij Moov (Reserveren)

Dinerbon Utrecht bij Moov (Reserveren)
Adres
Zadelstraat 22
3511 LV Utrecht
Telefoon
0306966582
Dinerbon Utrecht bij Moov (Reserveren)
Dinerbon Utrecht bij Moov (Reserveren)
Dinerbon Utrecht bij Moov (Reserveren)

Let op: In verband met drukte gelieve eerst (telefonisch) reserveren met uw Diner Cadeaukaart. De kaart is niet te besteden bij onze afhaalservice.

Bij Moov is een gezellig eetcafé in Utrecht, gevestigd in de schaduw van de beroemde Domtoren. Bij Moov staat voor Bij Mijn Ouders Op Visite, omdat iedereen zich welkom voelt in dit warme en huiselijke eetcafé. Verlangt u ook nog wel eens naar dat lekkere eten en de fijne sfeer bij uw ouders? Kom dan met uw Dinerbon naar eetcafé Bij Moov. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 11:00.

Bestel eerst een lekkere kop koffie of een verfrissend drankje en laat dan uw blik eens vallen op de uitgebreide lunchkaart. Zo kunt u de Dinercheque inwisselen voor een oud-Hollandse uitsmijter of tosti. Of probeer eens één van de heerlijke broodjes, zoals de heerlijke ‘Broer en Zusterliefde’ met pikant gebakken piri piri kipreepjes, paprika, rode uienringen, en champignons. Uiteraard behoort een ouderwets broodje kroket ook tot de mogelijkheden! In de avond kunt ook gezellig Bij Moov komen eten met uw Dinerbon. Wat dacht u van ‘Oma’s Lievelingetje’ (mals gebakken kogelbiefstuk), ‘Opa’s Geluk’ (kipsaté met pinda’s en kokos) of ‘Mama’s’ (gebakken zalmlende)? De vegetariërs onder ons kunnen de ‘Neefjes Kaasverassing’ (gebakken camembert) bestellen. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade.

Bij Moov is uiteraard ook een zeer geschikte eetgelegenheid om uw kinderen mee naar toe te nemen. Zij kunnen het ‘Mega Mindy Menu’ of het ‘Mega Toby Menu’ met kipnuggets of frikandellen bestellen. Uiteraard mogen frietjes met appelmoes hierbij niet ontbreken! Kom nu dineren met uw hele gezin en neem uw Dinercheque mee.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10