Bistro Bilthoven

Dinerbon Utrecht Bistro Bilthoven
Adres
Julianalaan 280
3722 GX Utrecht
Telefoon
030 7431964
Dinerbon Utrecht Bistro Bilthoven
Dinerbon Utrecht Bistro Bilthoven
Dinerbon Utrecht Bistro Bilthoven

Bij Bistro Bilthoven mag u alles verwachten van wat u bij een goede bistro gewend bent. Bourgondische gerechten van hoge kwaliteit samen met goede wijnen en heerlijke speciaalbieren. U kunt hier terecht voor zowel lunch als diner en bent natuurlijk van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque.

Wees welkom bij onze gezellige Bistro in Bilthoven. U bent hier al welkom voor een lekkere lunch waarbij u kunt kiezen uit bijvoorbeeld heerlijke luxe belegde broodjes en uitsmijters maar u kunt ook uw eigen pizza of pannenkoek samenstellen. ‘s Avonds begint bij ons de echte bourgondische ervaring. Begin bijvoorbeeld met een heerlijke carpaccio van Waardse rund met romige pestodressing en Parmezaanse kaas. Kies vervolgens als hoofdgerecht voor onze heerlijke vleesspies van varkenshaas, diamanthaas en kalfsoester of een regenboog forel. Dit is slechts een kleine greep uit de bourgondische gerechten die wij voor u kunnen bereiden. Hopelijk hebben wij u al te weten overtuigen om gauw een bezoek te brengen aan onze gezellige bistro. Ook is het bij ons mogelijk om op afspraak een volledige BBQ avond te hebben met het beste vlees.

Krijgt u al trek in een bourgondische avond? Kom dan gezellig langs en neem uw dinerbon of dinercheque mee. Het team van Bistro Bilthoven staat voor u klaar en doet er alles aan om uw bezoek tot een succes te maken. Tot snel!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10