Champions Sport & Grill

Dinerbon Utrecht Champions Sport & Grill
Adres
Oudegracht 261
3511 NM Utrecht
Telefoon
030 3107480
Dinerbon Utrecht Champions Sport & Grill
Dinerbon Utrecht Champions Sport & Grill

Een avondje uit eten in Utrecht, doe je natuurlijk het beste aan de Oudegracht. Deze historische gracht in Utrecht is de ideale plek voor een borrel, hapje en een drankje of natuurlijk een volledig menu. Schuif gezellig aan bij Champions Sport & Grill. Dit sportrestaurant vind je aan de Oudegracht 261 in Utrecht. Neem jouw dinerbon mee en geniet van een heerlijke avond.

Unieke sportervaring

Een gezellig avondje met vrienden sport kijken? Dat hoeft niet bij iemand thuis, maar kan gewoon gezellig in de stad. Geniet bij Champions Sport & Grill van de unieke sportervaring. Bekijk de spannendste wedstrijden live in het restaurant onder het genot van een hapje en een drankje. Je hebt een ruime keuze uit verschillende dranken, snacks, maar ook heerlijke menu's voor bij de wedstrijd.

Amerikaanse keuken

Kun jij een goede huisgemaakte burger met verse frites wel waarderen? Dan is Champions Sport & Grill de beste plek voor jou om uit eten te gaan. Dit restaurant biedt namelijk een uitgebreide kaart met Amerikaanse gerechten. Dit is heerlijk voor bij de wedstrijd, maar natuurlijk ook een perfecte optie op een gewone avond. De gerechten zijn altijd vers en huisgemaakt voor de beste smaken en structuren. Dit restaurant is ook een ideale optie om met het gezin naartoe te gaan.

Historische locatie

Utrecht is een prachtige stad om een dagje te gaan winkelen, bezoeken of heerlijk te gaan eten. Dit restaurant aan de Oudegracht biedt een unieke beleving van de stad. Zo kun je namelijk heerlijk op het terras aan het water zitten. Onder het genot van een drankje en een lekker gerecht, zie je boten voorbij varen en beleef je Utrecht op de beste manier.

Ben jij nog op zoek naar een leuk restaurant in Utrecht of een unieke locatie om jouw favoriete sportwedstrijden te kijken? Dan is Champions Sport & Grill aan de Oudegracht de perfecte locatie. Neem jouw dinercheque mee en geniet van een gezellige en heerlijke avond in dit geweldige restaurant aan de Oudegracht in Utrecht.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10