The Colour Kitchen Oudegracht

Dinerbon Utrecht The Colour Kitchen Oudegracht
Adres
Oudegracht 214
3511NS Utrecht
Telefoon
030 2322623
Dinerbon Utrecht The Colour Kitchen Oudegracht
Dinerbon Utrecht The Colour Kitchen Oudegracht

Een restaurant creëren waar iedereen zich thuis voelt, dat is niet voor iedereen weggelegd. De mensen van de Colour Kitchen in Utrecht is het echter fenomenaal gelukt. De locatie van het restaurant is prachtig, in een mooi historisch pand aan de achtergracht. Dit is de perfecte plek in de stad om u even lekker te onttrekken aan alle hectiek en de wereld aan u voorbij te laten gaan terwijl u geniet van uw koffie, lunch of diner.

 

Alles draait in dit prachtige restaurant om liefde en passie voor heerlijk eten en drinken in een gezellig restaurant. Of u nu komt voor een lekker kopje koffie in de middag om bij te kletsen met uw vrienden, komt lunchen met een zakenrelatie of komt dineren met uw familie of vrienden; hier bent u altijd op de juiste plek! Tijdens het diner kunt u kiezen uit de meeste verrassende gerechten, die zowel geschikt zijn voor vleeseters als vegetariërs.

 

Bent u in Utrecht en wilt u lekker even onderuit zitten in typisch Utrechts café met een huiselijke, intieme sfeer? Dan zit u goed bij de Colour Kitchen! Bent u in het bezit van een Dinerbon of dinnercheque? Dan is dit een mooie gelegenheid om deze in te wisselen. Tot ziens bij de Colour Kitchen aan de Oudegracht in Utrecht!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10