De Artisjok

Dinerbon Utrecht De Artisjok
Adres
Nieuwegracht 33
3521LD Utrecht
Telefoon
030 2317494
Dinerbon Utrecht De Artisjok
Dinerbon Utrecht De Artisjok
Dinerbon Utrecht De Artisjok
Dinerbon Utrecht De Artisjok

Heb je een dinerbon en weet je niet waar je deze moet uitgeven? Doe dit dan bij De Artisjok in Utrecht. Je kunt je diner bij dit restaurant namelijk afrekenen met een dinercheque. De Artisjok is een restaurant aan de Nieuwegracht in Utrecht, waar je van maandag tot en met zaterdag terecht kunt voor een overheerlijk diner.

Dit prachtige restaurant zit in een rustig stukje van de stad. Net buiten het bruisende centrum in een wijk met mooie gebouwen en idyllische parken. Je kunt in het restaurant terecht voor een verrassingsdiner met bijzondere gerechten en rijke smaakcombinaties. Laat je adviseren over bijpassende wijnen en geniet van deze fantastische ervaring.

Laat jij het diner over aan de chef? Dan kun je voor €38,50 een 3-gangen menu krijgen. Wil je liever 4 of 5 gangen? Dan betaal je €44.50 of €49.50. Geef je wensen door aan de chef, en laat je verrassen door creatieve en bijzondere gerechtjes. Kies je liever zelf wat je eet? Natuurlijk is dat ook mogelijk.

Het uitgebreide à la carte menu bestaat uit vegetarische gerechten, maar ook gerechten met vis en vlees. Een van de pronkstukken van het menu is de Artisjok Royale. Een gerecht met: artisjok, pastinaal, artisjokken crème en buffelmozzarella. Daarnaast kun je kiezen voor bijzondere gerechten als zalm filet met vodka vinaigrette en zalm kaviaar, de vegan garden of een gamba cocktail met hummus, gember jus en witlof salade.

Ook de hoofdgerechten op het menu zijn bijzonder. Zo wordt piepkuiken geserveerd met polenta, kaviaar en asperge en knolselderij met bataat crème en quinoa. Ben je op zoek naar een restaurant waar je voor een zacht prijsje een fantastische culinaire avond kunt hebben? Dan ben je bij de Artisjok aan het juiste adres. Neem plaats in het restaurant en geniet van de wijn, het gezelschap, het eten en de ambiance.

Heb je nog ergens een dinerbon in de kast liggen? Gebruik deze dan aan het einde van de avond om je diner mee te betalen. De dinercheque wordt in de Artisjok namelijk geaccepteerd. Betaal eventueel het resterende bedrag zelf en geniet nog lang na van een mooie avond tafelen in Utrecht.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10