Eetcafé Zizo

Dinerbon Utrecht Eetcafé Zizo
Adres
Oudegracht 281-283
3511 PA Utrecht
Telefoon
030 2300463
Dinerbon Utrecht Eetcafé Zizo
Dinerbon Utrecht Eetcafé Zizo

Eetcafé Zizo is een pareltje in het centrum van de historische binnenstad van Utrecht. Het is hier een oase van rust en je zult je hier dan ook meteen thuis voelen. Het personeel bestaat uit mensen met een beperking die in deze veilige omgeving de kans krijgen om hun talenten te ontplooien, al meer dan 25 jaar. Alles wat je hier bestelt is met aandacht en liefde bereid. En dat proef je. Dit is een unieke locatie om je Dinerbon te besteden en te genieten: samen met je vrienden of familie.

Als je in de binnenstad van Utrecht bent en je je Dinercheque wilt inzetten, stop dan bij Eetcafé Zizo. Deze horecagelegenheid is uniek, omdat het volledig gerund wordt door mensen met een verstandelijke beperking. Ze hebben hier goede koffie en thee en een ruim assortiment aan gebak, taartjes en andere lekkere zoetigheden. Ook voor een smaakvolle lunch kun je met de Dinerbon terecht bij Zizo. De dagverse soepen zijn een echte aanrader, maar ook de luxe broodjes, hartige taart en salades zijn zeer zeker de moeite waard. Bijna alles komt uit eigen keuken, waarbij er steeds gewerkt wordt met verse producten.

Houd je niet zo van vlees of eet je het überhaupt niet? Dat is bij Eetcafé Zizo geen enkel probleem. Op de menukaart, die iedere drie maanden wisselt, is ook aan vegetariërs gedacht. Zizo is een geschikte eetlocatie voor het hele gezin. Kinderen kunnen spelen in de speciaal daarvoor bestemde speelhoek. Ook kun je hier 's middags borrelen onder het genot van een verfrissend drankje en lekkere hapjes of tapas. Zelfs complete high teas worden hier verzorgd. Geniet van verse scones, sandwiches en brownies met je favoriete thee naar keuze.

Je kunt hier met je Dinercheque terecht van dinsdag tot en met zaterdag, van 10.00 uur tot 21.00 uur. De keuken is open tot 20.00 uur. Op zondag en maandag is Zizo gesloten, maar in overleg is het ook mogelijk om een bezoekje te brengen buiten de genoemde tijden.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 5 /10