El Borne

Dinerbon Utrecht El Borne
Adres
Oudegracht aan de werf 127
3511AL Utrecht
Telefoon
030 6626674
Dinerbon Utrecht El Borne
Dinerbon Utrecht El Borne
Dinerbon Utrecht El Borne
Dinerbon Utrecht El Borne

Ben je op zoek naar een authentiek Spaans restaurant in het centrum van Utrecht? Aan de mooiste straat van Utrecht, de Oudegracht, vind je restaurant El Borne. Je kunt bij dit fantastische restaurant terecht voor de lekkerste tapas en heerlijke vlees- en visgerechten. Waan je even in Spanje en kom met je dinerbon of dinercheque bij dit restaurant dineren.

Mediterraans genieten

 Heerlijke Spaanse wijnen, karaffen vol Sangria en een tafel vol verschillende hapjes. En dat allemaal op een tafeltje aan de Oudegracht in het pittoreske Utrecht. Op een mooie zomerse dag is El Borne de ideale bestemming voor iedereen die wil genieten van een hapje en drankje. Je kunt dagelijks al vanaf 16:00 terecht voor tapas en kunt tot 22:30 met je gezelschap blijven zitten. Als dat niet het toppunt van Mediterraans genieten is, wat dan wel? Verzamel je vrienden en familie en geniet van een mooie avond in de leukste stad van Nederland.

Teveel om op te noemen

Op de uitgebreide menukaart vind je meer dan negentig gerechten. Natuurlijk is er een uitgebreid assortiment aan verschillende kleine tapasgerechten. Daarnaast kun je ook gewoon een drie-gangenmenu samenstellen, want er zijn ook hoofdgerechten en desserts.Wil je graag voor een klein prijsje eten? Voor €26 heb je al een drie-gangenmenu waarbij je kunt kiezen uit bepaalde gerechten.

Natuurlijk bevat de uitgebreide menukaart gerechten als Paella, gegrilde zalm, gamba’s en verschilende vleesgerechten. Daarnaast kun je kiezen uit talloze klassiekers zoals patatas bravas, gebakken champignons, jamon serrano, chorizo, ossenhaaspuntjes en gemarineerde zalmstukjes. In het uitgebreide assortiment vind je altijd wel iets wat je lekker vindt. Het leuke aan tapas is dat je de gerechten met je tafelgenoten kunt delen. Onder het genot van een fles wijn of karaf Sangria, kunnen jullie samen alle verschillende gerechten proeven.

Heb je nog ergens een dinerbon of dinercheque thuis liggen? Vergeet deze dan niet mee te nemen naar je diner bij El Borne. Het restaurant accepteert deze bonnen namelijk als betaalmiddel. Trommel je vrienden of familie op en ga samen genieten van een overheerlijke Spaanse avond aan de Oudegracht in Utrecht.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10