Gandhi Indiaas Restaurant

Dinerbon Utrecht Gandhi Indiaas Restaurant
Adres
Oudegracht aan de werf 153
3511 AK Utrecht
Telefoon
030 - 2340400
Dinerbon Utrecht Gandhi Indiaas Restaurant
Dinerbon Utrecht Gandhi Indiaas Restaurant
Dinerbon Utrecht Gandhi Indiaas Restaurant

Bent u een liefhebber van goed Indiaas eten en bent u bovendien op zoek naar een bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon op een mooie locatie in Utrecht? Wellicht is het voor u dan een leuk idee om uit eten te gaan bij Indiaas specialiteiten restaurant Gandhi. Dit traditionele Indiase restaurant bevindt zich aan de Oudegracht 153 aan de werf, wat inhoudt dat u direct aan de mooie Utrechtse grachten aan het dineren bent. Een prachtige locatie aan het water in het historische stadscentrum dus, wat het naast een fijne plaats om te eten met uw dinercheque ook zeer goed bereikbaar maakt wanneer u in Utrecht aan het winkelen bent of andere activiteiten aan het ondernemen.

In de keuken van Indiaas specialiteiten restaurant Gandhi worden voor u de meest uiteenlopende specialiteiten bereid. Alle gerechten zijn vervaardigd uit verse ingrediënten en door de koks met passie voor u gemaakt! Geniet van onder andere verschillende soorten tandoori, waaronder tandoori chicken en chicken tikka of royal tandoori mixed grill met tandoori chicken, chicken tikka en sheek kebab. Andere lekkere opties zijn de verschillende chicken curry gerechten, lamscurry gerechten en vegetarische schotels, waaronder een vegetable biryani met gekruide en gebakken groenten gemengd met basmati rijst, rozijnen, amandel, cashewnoten, paneer en raita.

Klinkt dit als een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon? Reserveer dan snel een tafeltje bij dit unieke Indiase specialiteitenrestaurant in Utrecht en vergeet niet om uw dinercheque mee te nemen bij uw bezoek!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10