Hagenouw Eten en Drinken

Dinerbon Utrecht Hagenouw Eten en Drinken
Adres
Godebaldkwarter 255
3511DR Utrecht
Telefoon
030 2369511
Dinerbon Utrecht Hagenouw Eten en Drinken
Dinerbon Utrecht Hagenouw Eten en Drinken

Lekker eten in een gezellige sfeer. Dat is waar Hagenouw in Utrecht om bekend staat. Het horecabedrijf bevindt zich in het overdekte winkelcentrum Hoog Catharijne, in de buurt van de entree Moreelsepark en is een ideale plek om bijvoorbeeld tijdens een dagje winkelen op adem te komen en te genieten van een hapje en een drankje. Je kunt bij Hagenouw binnen plaatsnemen, maar er ook voor kiezen op het (uiteraard overdekte) terras te gaan zitten. Het etablissement is elke dag van de week geopend. Maar let op, niet elke dag zijn dezelfde openingstijden van toepassing. Op maandag kun je er met je dinerbon of dinercheque terecht van 11 uur ‘s morgens tot half 10 ‘s avonds, van dinsdag tot en met vrijdag van 9 uur ‘s morgens tot 10 uur ‘s avonds, op zaterdag van 10 uur ‘s morgens tot 10 uur ‘s avonds en op zondag van 12 uur ‘s middags tot half 9 ‘s avonds. Hou er daarnaast rekening meer dat de keuken van het restaurant op zondag en maandag om 8 uur ‘s avonds sluit en op alle andere openingsdagen om 9 uur s’s avonds.

De lunchgerechten op de menukaart van Hagenouw kunnen van 11 uur ‘s morgens tot 4 uur ‘s middags besteld worden. Voor een smakelijke hap in de middaguren heb je onder meer keuze uit diverse soepen, broodjes, uitsmijters, omeletten en salades. Heb je op dat tijdstip al grote trek, dan kun je bijvoorbeeld ook voor spareribs, zalmfilet of vegetarische lasagne gaan. Voor wat betreft het diner biedt Hagenouw je uiteraard de mogelijkheid om a la carte te bestellen uit het grote aanbod aan verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Maar je kunt ook de voorkeur geven aan een compleet 3-gangendiner tegen een vaste, gereduceerde prijs. Als voorgerecht kun je onder meer kiezen voor soep of koude vlees- of visgerechten, terwijl voor het hoofdgerecht warme vlees-, vis- en vegetarische gerechten op de menukaart prijken. Je rondt je smulfestijn in 3 gangen bij Hagenouw af met bijvoorbeeld ijs, taart of een verrassing van de chef-kok.

Omdat Hagenouw een officiële acceptant van de dinercheque en de dinerbon is, kun je met deze waardecertificaten zonder problemen deels of volledig je rekening voor alle in het etablissement geconsumeerde spijzen en dranken betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10