Hygge

Dinerbon Utrecht Hygge
Adres
Goeman Borgesiuslaan 77
3515CT Utrecht
Telefoon
030 7551550
Dinerbon Utrecht Hygge
Dinerbon Utrecht Hygge
Dinerbon Utrecht Hygge
Dinerbon Utrecht Hygge

In de Goeman Borgesiuslaan in het prachtige Utrecht, vind je sinds juni 2018 restaurant Hygge. Ben je op zoek naar een plek om een dinerbon of dinercheque uit te geven? Bezoek dan dit fantastische restaurant.

Hygge is Deens en staat voor gezelligheid. Bij het concept Hygge staat het creëren van een prettige warme sfeer centraal. Het gaat om genieten van de kleine dingen in het leven zoals: de perfecte kop koffie, het lezen van een boek of een warme zomeravond. Restaurant Hygge brengt deze sfeer naar Utrecht. Het draait bij het restaurant om gastvrijheid, aandacht en eenvoud, maar ook om culinaire verrassingen.

Kom naar Hygge voor een kop koffie, een lekkere lunch of een uitgebreid diner. Op de menukaart staan verschillende gerechten geïnspireerd op keukens van over de hele wereld. De nadruk ligt op streetfood en kleine gerechtjes. Deel deze met je tafelgenoten, zodat je nog meer verschillende dingen kunt proeven. Daarnaast is er in het restaurant een to-go bali, waar je broodjes, koffie, sapjes en andere lekkernijen kunt kopen om mee te nemen.

Ga je binnenkort lunchen bij Hygge? Dan kun je kiezen uit gerechten als Thaise pompoensoep, overheerlijke salades en verschillende belegde broodjes. Ook kun je een uitgebreide high tea boeken, Hierbij krijg je thee of cava en diverse zoete en hartige hapjes. Kom je ’s avonds bij het restaurant langs? Maak je dan klaar voor een uitgebreid diner. Kies bijvoorbeeld voor verrassende gerechten zoals ceviche van zeebaars, panna cotta van selderij & appel, saffraan risotto of picanha chimichurry. Sluit je diner af met een van de overheerlijke desserts bijvoorbeeld de chocolade truffeltaart of een parfait met Limoncello.

Ook leuk in de zomer is dat je een BBQ kunt organiseren in het restaurant. Wil je een verjaardag of feest organiseren voor vrienden of familie? Reserveer dan de BBQ van Hygge. Voor €22.50 per persoon heb je een standaard BBQ met salades, brood, vlees vis en vegetarische gerechten. Daarnaast kun je ook voor de luxe BBQ kiezen, deze kost €27.50 per persoon. Alles wordt voor je geregeld, je hoeft zelf alleen aan te schuiven.

Kom je binnenkort langs voor een high tea, lunch, diner of BBQ bij Hygge? Vergeet dan niet je dinercheque of dinerbon mee te nemen. Hiermee kun je jouw eten bij dit restaurant in Utrecht afrekenen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10