Kantien

Dinerbon Utrecht Kantien
Adres
Ravellaan 96
3533 JR Utrecht
Telefoon
030 3020477
Dinerbon Utrecht Kantien
Dinerbon Utrecht Kantien
Dinerbon Utrecht Kantien
Dinerbon Utrecht Kantien

Ben je op zoek naar een leuk restaurant in Utrecht? Dan is Kantien wellicht iets voor jou. Dit restaurant ligt een stukje buiten het centrum aan de Ravellaan. Je kunt hier woensdag tot en met zondag terecht voor een borrel of overheerlijk diner. Heb je nog ergens een dinerbon of dinercheque liggen? Vergeet deze dan niet meet te nemen. Je kunt met de dinercheque namelijk bij dit restaurant afrekenen.

Kantien is al een paar jaar open en wordt steeds meer een begrip in de wijk Oog in Al. Het leuke aan dit restaurant is dat het gevestigd is in een oud kantoorpand. Dit is door een aantal ondernemers van de gemeente overgenomen en omgebouwd tot hip restaurant. Dat het vroeger een kantoor was, is nog te zien aan het verlaagde plafond en de inrichitng. Kantien lijkt, zoals de naam al doet vermoeden, een beetje op een bedrijfskantine. Maar dan met sfeervolle verlichting, veel planten en een mooie kas. Ook leuk aan het pand is het terras van ruim 400m2. De plek om op een zonnige dag te genieten van een hapje of drankje.

Naast de inrichting is ook de menukaart van Kantien vrij modern. De focus ligt op creatieve vegetarische gerechten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor geroosterde asperge met paradijszaad, gemarineerde beukenzwam of gestoofde opperdoezer met koolrabi. Voor de liefhebbers zijn er ook enkele vlees- en visgerechten. De menukaart wordt regelmatig aangevuld met nieuwe gerechten of helemaal vernieuwd. Dit zodat altijd gewerkt wordt met seizoensproducten en de prijzen betaalbaar kunnen blijven. Je kunt namelijk al vanaf €8 een groente-, vis- of vleesgerecht bestellen.

Heb je geen zin om te kiezen? Voor €29,50 kun je 3 gerechten en 3 glazen bier bestellen. Drink je liever wijn? Voor 3 glazen wijn en 3 gerechten betaal je €37,50. Op deze manier kun je op een toegankelijke manier verschillende gerechten uitproberen samen met je tafelgenoten. Naast wijn en bier heeft Kantien trouwens ook een uitgebreid Jenever assortiment.

Kom snel langs bij dit restaurant in Utrecht en probeer een of meer van de overheerlijke gerechten of kom langs voor een borrel. Vergeet niet je dinerbon mee te nemen, zodat je hier na je diner mee kunt afrekenen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10