Luden Utrecht

Dinerbon Utrecht Luden Utrecht
Adres
Janskerkhof 10
3512 BL Utrecht
Telefoon
030-2322344
Dinerbon Utrecht Luden Utrecht
Dinerbon Utrecht Luden Utrecht
Dinerbon Utrecht Luden Utrecht

Welkom bij restaurant Luden , een gezellige restaurant gelegen aan het Janskerkhof in het centrum van het mooie Utrecht. Bij restaurant Luden kunt u uw dinerbon besteden aan een heerlijke lunch of aan een smaakvol diner, dat u binnen in de gezellige brasserie kunt nuttigen of wanneer het weer het toelaat in de binnentuin die half overdekt is. Luden is een omgeving waarin Utrechters en bezoekers van de Domstad zich meteen thuis voelen. U kunt met uw dinercheque ook niet thuisgevoel komen ervaren en genieten van een kopje koffie of een borrel in de betoverende spiegelzaal. Luden is een populaire plek voor een snelle lunch, maar ook voor een uitgebreide high tea of voor een avond gezellig tafelen.

Op het menu van restaurant Luden staan smaakvolle gerechten die in de keuken worden bereid van verse en kwalitatief hoogwaardige producten. Vaak wordt er ook gewerkt met producten van het seizoen en er zijn smaakvolle wijn – spijs combinaties voor u samengesteld door de chef. Geniet bij uw bezoek met uw dinerbon van een landzwijnfilet met rode port – lauriersaus of kies voor een op de huid gebakken zalmfilet met Hollandse garnalensaus. Een andere lekkere optie van de kaart is een canneloni met spinazie, ricotta en champignons.

Wat betreft nagerechten is er bij Luden Utrecht ook genoeg te beleven. Probeer de limoncello cheesecake met citroensorbetijs of ga voor een duo van chocolade met chocolademousse en chocolade truffel taart. U kunt met uw dinercheque uiteraard ook kiezen voor een lekker kopje koffie met een glaasje likeur of voor een selectie van lazen met notenbrood en appelstroop.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10