Lunchroom Parkhuys

Dinerbon Utrecht Lunchroom Parkhuys
Adres
Vrieslantlaan 7
3526AA Utrecht
Telefoon
030 2800159
Dinerbon Utrecht Lunchroom Parkhuys
Dinerbon Utrecht Lunchroom Parkhuys
Dinerbon Utrecht Lunchroom Parkhuys

Wees welkom bij Restaurant ‘t Parkhuys voor een kop koffie, heerlijke lunch of vroege avondmaaltijd. Dit restaurant zit gevestigd op de woonboulevard van Utrecht en is een perfecte uitvalsbasis voor tijdens of na het shoppen. Wij hebben diverse soorten gerechten waaruit iedereen wel wat lekkers kan kiezen. Kom gezellig langs met uw dinerbon of dinercheque.

Vermoeid na een dagje shoppen en even toe aan een heerlijk hapje en drankje? Stap bij ons binnen. In een ongedwongen en gezellige sfeer kunt u bij ons kiezen uit rijk belegde broodjes, panini’s of clubsandwiches. Maar natuurlijk hebben we ook klassiekers als broodje kroket met patat, uitsmijters en tosti’s. Neem onze heerlijk ambachtelijke koffie of verse smoothie erbij en je kunt er weer tegenaan! Ook hebben wij heerlijk maaltijdsalades en plates met burgers, kipsate en schnitzels voor de grote trek. Een kleine of grote hap, een snel bezoek of uitgebreid tafelen, bij ‘t Parkhuys kan het allemaal.

In de buurt om te shoppen of op zoek naar een gunstige locatie voor een lunchafspraak nabij de A12? Kom langs bij ons in Utrecht. U kunt hier terecht met uw dinerbon of dinercheque en er is genoeg parkeergelegenheid voor de deur. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en ook op alle koopzondagen. Tot snel!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10