Lust109

Dinerbon Utrecht Lust109
Adres
Oudegracht a/d Werf 109
3511AG Utrecht
Telefoon
030 236 8805
Dinerbon Utrecht Lust109
Dinerbon Utrecht Lust109
Dinerbon Utrecht Lust109
Dinerbon Utrecht Lust109

Zoekt u een leuke en onverwachte bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in het bruisende centrum van Utrecht? U heeft nu de mogelijkheid om met uw dinercheque plaats te nemen in de werfkelder waar restaurant Tafel aan de Gracht gevestigd is. Dit restaurant heeft het voor elkaar gekregen om in de prachtige historische werfkelder toch een lichte en moderne sfeer te creëren. De verlichting en de inrichting dragen hier positief aan bij en er heerst een hedendaagse ambiance. Iedere zomer kunt u bovendien met uw dinercheque plaatsnemen op het terras en heerlijk in de zon zitten met een biertje, een goed glas wijn of een verfrissende salade.

De gerechten op de kaart bij Tafel aan de Gracht zijn geïnspireerd op de Mediterrane keuken. Op de uitgebreide kaart vindt u veel verschillende vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Onder meer heerlijke verse oesters, een salade di mare, op Siciliaanse wijze bereidde tonijn en een sappige lamscarré staan op het menu. De specialiteiten van de chef zijn bereid van dry-aged vlees, namelijk een ribeye en een tournedos met een intense en diepe smaak. Naast de vaste kaart zijn er vaak seizoensgerechten te bestellen met de meest verse en smaakvolle producten van het seizoen. Wilt u graag iets kleins eten? Op de kaart staan verschillende kleine hapjes die u kunt bestellen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit moderne restaurant aan de gracht, waar u heerlijke Mediterrane gerechten kunt eten? Reserveer dan snel een tafel bij restaurant Tafel aan de gracht en vergeet bij uw bezoek niet om uw dinerbon mee te nemen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10