Mi Li

Dinerbon Utrecht Mi Li
Adres
Biltstraat 47
3572AE Utrecht
Telefoon
030 3690266
Dinerbon Utrecht Mi Li
Dinerbon Utrecht Mi Li
Dinerbon Utrecht Mi Li
Dinerbon Utrecht Mi Li

In de bruisende Biltstraat in Utrecht vind je sinds eind 2018 Mi Li. Dit Aziatische fusion restaurant focust op shared dining. Verschillende kleine Aziatische gerechten die je met je tafelgenoten kunt delen. Wil je hier binnenkort gaan eten? Vergeet dan niet je dinerbon mee te nemen. Met de dinerbon kun je bij dit restaurant namelijk afrekenen.

De naam Mi Li betekent in het Chinees rijstkorrel. Eigenaar Gao Xiang Cheng koos voor deze naam, omdat de rijstkorrel de basis is van de Aziatische keuken. In het restaurant eet je verrassende en uiteenlopende Aziatische gerechten. Deze zijn geïnspireerd op verschillende keukens, waardoor er voor iedereen wel iets tussen zit. Het leuke aan dit concept is dat de gerechten vrij klein zijn, waardoor je samen met je tafelgenoten veel verschillende gerechten kunt proberen.

Het eten bij Mi Li is ook prima geprijsd. Voor €32.50 per persoon mag iedereen 2 verschillende hapjes per gang uitzoeken. Dit betekent dat u 6 hapjes kunt kiezen. Iedereen aan tafel neemt hetzelfde aantal gerechten, waardoor je gemakkelijk alles samen kunt delen. Voorbeelden van gerechten op de menukaart zijn: oesters, sashimi deluxe, miso soup, tuna tartare, dim sum mix en gyoza’s. Ook zijn er verschillende curry gerechten en aantal vegetarische opties. De hapjes kunnen aangevuld worden met bijgerechten zoals: rijst, noodles en patat of een dessert. Het is maar goed dat je de gerechten kunt delen met je tafelgenoten, want er zijn veel verschillende gerechten waar je uit kunt kiezen. Hou je niet van kiezen? Ga dan voor het Chef’s Menu van € 39,50 per persoon. Je krijgt dan een 5-gangen diner samengesteld door de chef op basis van jouw wensen.

Een diner is natuurlijk niet compleet zonder een lekker drankje. Natuurlijk kun je frisdrank, water, bier en wijn bestellen. Kies bijvoorbeeld eens voor een typisch Aziatisch biertje of laat je inspireren door een van de andere originele drankjes en cocktails op de menukaart. Daarnaast is er ook een uitgebreid assortiment aan wijnen, die perfect passen bij de verschillende gerechtjes.

Kom woensdag tot en met maandag tussen 16:00 en 23:00 een keer eten bij dit fantastische restaurant in Utrecht. Mi Li accepteert de dinercheque als betaalmiddel, dus vergeet deze niet mee te nemen. Geniet met je tafelgenoten van de innovatieve gerechten en cocktails en ga met een voldaan gevoel weer naar huis. Reken af met je dinercheque en je hebt voor een schijntje een fantastische avond.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 5 /10