Mykonos Utrecht

Dinerbon Utrecht Mykonos Utrecht
Adres
Drakenburgstraat 3
3512 AC Utrecht
Telefoon
030-2340960
Dinerbon Utrecht Mykonos Utrecht
Dinerbon Utrecht Mykonos Utrecht
Dinerbon Utrecht Mykonos Utrecht

Met uw Dinerbon kunt u bij Mykonos in Utrecht ervaren hoe onze ervaren chefs de meest uiteenlopende en heerlijke Griekse specialiteiten voor u op tafel toveren. In ons sfeervolle restaurant draait het echter om meer dan alleen heerlijk eten. Wij halen namelijk enorm veel plezier aan het u naar de zin maken. Wij hebben gekozen voor de naam Mykonos, omdat u zich bij ons daadwerkelijk aan de pittoreske havenkade op het schitterende Mykonos waant, inclusief haar mooie molens. Tijdens uw diner kijkt het uitgebreide pantheon aan Griekse goden dan ook smachtend op u en uw diner neer. Als dat geen goede plek is om uw Dinerbon te besteden dan weten wij het ook niet meer.

Wij runnen ons restaurant zoals het traditie is in Griekenland. De sfeer houden wij gezellig en informeel, de bediening is vriendelijk en attent en we waken zorgvuldig over de kwaliteit van onze gerechten. In onze keukens treft u dan ook alleen Griekse topkoks. Ze bereiden met dagverse ingrediënten de heerlijkste traditionele Griekse gerechten. Zoals we eerder al zeiden staat Mykonos voor meer dan alleen eten. Bij Mykonos vindt u dan ook een aangename en spannende beleving. Op vrijdag hebben we livemuziek, waarbij u waarschijnlijk ogen en vooral danspassen tekort komt. Ook gastheer Kostas zingt graag een nummertje mee op de vrijdag. Zeker een garantie voor gezelligheid met uw Dinerbon!

Kom Grieks genieten op, of eigenlijk in, Mykonos. Een vakantie met uw Dinercheque kan dus blijkbaar toch. Nou ja, we komen in ieder geval dicht in de buurt. Wij kijken uit naar uw bezoek!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10