Restaurant Concours

Dinerbon Utrecht Restaurant Concours
Adres
Biltstraat 23
3531VB Utrecht
Telefoon
030 2231158
Dinerbon Utrecht Restaurant Concours

Restaurant Concours staat aan de Biltstraat in het mooie Utrecht. Met uw dinercheque kunt u hier nu terecht voor verschillende heerlijke gerechten en dranken. Concours heeft een klein team werken die hun uiterste best doen om voor u en uw gezelschap een geweldig diner te bereiden. Restaurant Concours is mooi en rustig ingericht. Het brengt een echt gezellige sfeer met zich mee. U kunt bij het restaurant terecht voor een diner met uw familie, vrienden of collega’s. U kunt er ook zeker terecht voor als u iets te vieren heeft! Voor groepen van 8 tot 12 personen is er namelijk een bijzondere tafel aan de keuken te vinden, deze tafel heet ook wel de ‘’cheftable’’. Als u speciale wensen, voorkeuren of een allergie heeft kunt u dit ook zeker aan het team van Concours laten weten. Zo kunnen zij u hiermee goed helpen en heeft u een zorgeloze avond!

In de keuken van Concours wordt gewerkt met pure producten en verschillende smaaksensaties. De gerechten die bij Concours worden bereid zijn aangepast aan de vier seizoenen. Zo heeft u elk seizoen andere gerechten voor uw dinerbon! Concours heeft een nauwe band met leveranciers en biologische boerenbedrijven, waardoor zij ook echt hele goede producten aangeboden krijgen. U kunt zich ook laten verrassen door het menu van de Chef. Het is een 3-, 4- of 5-gangenmenu dat wekelijks wisselt.

Met uw dinercheque of dinerbon kunt u iedere dag komen eten bij restaurant Concours! Twijfel niet en ga zeker eens langs!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10