Restaurant het Zuiden

Dinerbon Utrecht Restaurant het Zuiden
Adres
Mariastraat 4
3511 LP Utrecht
Telefoon
030-2325848
Dinerbon Utrecht Restaurant het Zuiden
Dinerbon Utrecht Restaurant het Zuiden

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in de bruisende stad Utrecht? Dan hebben wij een leuke diner optie voor u in de aanbieding. U bent vanaf nu namelijk van harte welkom bij restaurant Het Zuiden aan de Mariastraat om aldaar met uw dinercheque samen met vrienden, familie of collega’s te komen genieten van de lekkerste bereidingen van de chef. De oprichter en chef van het restaurant is Ahmet Dede. Hij runt het restaurant in 1999 en Het Zuiden is dan ook echt een begrip geworden in de buurt.

De keuken van restaurant Het Zuiden is zeer gevarieerd en bevat invloeden uit een grote verscheidenheid aan Zuid-Europese landen. Proef bijvoorbeeld de botermalse vleessoorten uit de Maasdriehoek en van Terschelling of geniet van de Mediterrane vis, schaal- en schepdieren. Begin uw avond met een lekkere bouillabaisse van verschillende soorten vis, schelpdieren, geraspte gruyèrekaas en croutons. Als hoofdgerecht kunt u onder andere kiezen uit een gevulde aubergine of gevulde portobello met oesterzwammen, schapenkaas walnoten en rijst of een lekkere canard à l’orange van eendenborstfilet gebakken op de huid met venkel, courgette en paprika. De bediening adviseert u graag over de lekkerste witte en rode wijnen die bij de verschillende Mediterrane gerechten passen.

Bent u benieuwd geworden naar dit restaurant vol Mediterrane verassingen in het centrum van Utrecht? Neem dan uw dinerbon in de hand en kom snel lang bij restaurant Het Zuiden aan de Mariastraat!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan