Restaurant Juliana

Dinerbon Utrecht Restaurant Juliana
Adres
Amsterdamsestraatweg 464
3553 EL Utrecht
Telefoon
030 - 244 00 32

Restaurant Juliana is een Chinees én Japans specialiteitenrestaurant, gevestigd aan het Julianapark in Utrecht. Dit is een leuke plek om uw Dinerbon te besteden! U kunt de oosterse specialiteiten natuurlijk afhalen en op eten in het comfort van uw eigen huiskamer. Het is echter ook leuk aan te schuiven in het sfeervolle restaurant voor een ware culinaire beleving. Of u hier nu komt eten met uw partner of zakenrelaties, bij Restaurant Julia zit u altijd goed! Reserveer nu en neem uw Dinercheque mee.

Voedsel speelde vanaf het ontstaan van de Chinese beschaving een grote rol. Inmiddels zijn de veelzijdige creaties van de Chinese keuken beroemd over de hele wereld. Bij Restaurant Juliana kunt u in ruil voor uw Dinerbon genieten van een feestelijk Chinees menu. Het Shanghai Menu bestaat bijvoorbeeld uit gevulde eierflensjes met kip, maissoep met krab, ossenhaassaté met zwarte bonen, garnalen met cashewnoten, roerbakken lamshaas met groenten en lychees met ijs. Dit alles krijgt u al voor €35,50 per persoon! Het is ook mogelijk om uw Dinercheque te besteden aan een bijzonder Japans menu. De Japanse keuken is licht, subtiel gekruid en niet vet. Bij Restaurant Juliana ziet u zelf hoe uw eten wordt bereid op de Teppan Yaki plaat. De Japanse keuken is zo veel meer dan rauwe vis!

Bij zowel de Chinese als de Japanse menukaart is het ook mogelijk om gewoon uw favoriete gerecht van de kaart te bestellen. Ook de kinderen kunnen iets lekkers uitkiezen van het kindermenu én krijgen een kleurplaat. Laat u verassen bij Restaurant Juliana!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews