Restaurant Klein Parijs

Dinerbon Utrecht Restaurant Klein Parijs
Adres
Bosboomstraat 24
3582KH Utrecht
Telefoon
030 633 9878
Dinerbon Utrecht Restaurant Klein Parijs
Dinerbon Utrecht Restaurant Klein Parijs
Dinerbon Utrecht Restaurant Klein Parijs

Restaurant Klein Parijs is gelegen aan een gezellig plein aan de rand van het centrum van Utrecht. Sinds 2016 is Restaurant Klein al een bekend begrip in Utrecht. Dit restaurant is geschikt voor jong en oud, omdat er enerzijds een ouderwets gezellige sfeer hangt, maar anderzijds ook moderne invloeden heeft. Het restaurant is bovendien goed toegankelijk voor rolstoelen. Al met al een perfecte plek om met uw dinerbon heen te gaan. 

Zoals de naam van het restaurant al doet vermoeden, kunt u bij restaurant Klein Parijs terecht voor heerlijke Franse gerechten, bereid door ervaren keukenpersoneel. 
Parijs is niet voor niets de stad van de liefde en daarom vindt u deze liefde terug in alle gerechten. Wanneer u van deze gerechten aan het genieten bent in combinatie met de Franse wijnen, kunt u zich bijna inbeelden dat u naast de Eiffeltoren zit te dineren. Doordat het een seizoensgebonden kaart is, varieert deze heel erg en heeft u dus elke keer nieuwe keuzes. Als u vegetariër bent dan is dat ook geen probleem, want ook daar is aan gedacht! 

De prachtige creaties op het bord, het oog voor detail en de aardige chefkok en personeel maken dit restaurant uniek. In de zomer kan er lekker genoten worden op het terras en de winter kan er knus binnen gedineerd worden. Wilt u ook al een tijdje naar Parijs, maar heeft u geen zin of tijd om zo ver te reizen? Dan kunt u met een Dinercheque of Dinerbon bij restaurant Klein Parijs terecht voor een echte Parijs ervaring, zonder dat u ver hoeft te reizen! Het restaurant is geopend op dinsdag t/m zondag van 12:00 uur tot en met 22:00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10