Restaurant Noir

Dinerbon Utrecht Restaurant Noir
Adres
Lange Nieuwstraat 88
3512PM Utrecht
Telefoon
030 2218328
Dinerbon Utrecht Restaurant Noir
Dinerbon Utrecht Restaurant Noir
Dinerbon Utrecht Restaurant Noir
Dinerbon Utrecht Restaurant Noir

Heb je een dinerbon of dinercheque en weet je niet waar je deze kunt besteden? Doe dat dan bij Restaurant Noir in Utrecht.

Dit bijzondere restaurant bestaat nog niet zo heel lang. Eigenaren Arnaud en Raoul werkten samen in restaurant C’est Ça. Ze vonden het tijd voor iets nieuws en zette een crowdfundingactie op. Binnen drie dagen werd het streefbedrag behaald en konden de mannen aan de slag met hun nieuwe restaurant: Restaurant Noir. Raoul is een gepassioneerde chef, is vooral op achtergrond aanwezig en denkt mee over het menu. Arnaud stortte zich volledig op het nieuwe restaurant hem kom je als sommelier en bedrijfsleider regelmatig in Restaurant Noir tegen.

Wie het restaurant binnenstapt ziet gelijk dat het zijn naam eer aan doet. Alles is namelijk zwart (noir). Donkere muren, meubels en zelfs het plafond is zwart. Via de prachtige dakramen wordt de ruimte verlicht. Achterin het pand zit een grote open keuken, waar je tijdens je diner af en toe even naar binnen kunt kijken.

Het restaurant heeft de look en feel van een jazzbar in Parijs. Het donkere interieur, koperen accessoires en op de achtergrond zachtjes jazzmuziek zorgen voor deze sfeer. Het menu is dan ook geïnspireerd op de menukaarten van kleine restaurantjes in Parijs. Denk hierbij aan charcuterie, vers brood met boter en kaas, rillettes, steak tartaar, bavette en bouillabaisse. Ook bevat het menu verschillende vegetarische gerechten zoals bloemkoolcrème, artisjok gegaard in whiskyboter en cassoulet van witte boon. Originele gerechten, geïnspireerd op de Franse keuken met een moderne twist. Ook leuk is dat je voor slechts €32,50 zelf een 3-gangenmenu kunt samenstellen met de gerechten op de menukaart.

De menukaart maakt Restaurant Noir een fantastische plek om heerlijk te gaan eten. Naast het uitgebreide menu is er ook een fantastisch wijnassortiment. De focus van Restaurant Noir ligt op Franse wijnen, maar er is ook een uitgebreid assortiment speciaalbier en gedestilleerde dranken.

Kom dinsdag tot en met zondag vanaf 18:00 dineren bij Restaurant Noir en geniet van het menu en de ambiance van dit restaurant. Het restaurant accepteert de dinercheque en dinerbon als betaalmiddel. Vergeet deze voor je bezoek dus niet in je tas te stoppen en hiermee af te rekenen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10