Restaurant Saffraan

Dinerbon Utrecht Restaurant Saffraan
Adres
Oudegracht a/d Werf 146/148
3511 AZ Utrecht
Telefoon
030 - 231 01 14
Dinerbon Utrecht Restaurant Saffraan

In één van de oude werfkelders aan de Oudegracht in Utrecht kunt u met de Dinerbon terecht bij Restaurant Saffraan. Bij dit restaurant ervaart u een ware culinaire ontdekkingsreis in de Oosterse keuken. Saffraan is van oudsher een bijzonder specerij, dat ook wel ‘’het rode goud’’ wordt genoemd. De gerechten van Restaurant Saffraan vinden hun oorsprong in Noord-Afrika, Turkije, Syrië, Libanon, Irak en Iran. De exotische smaken zullen u zeker verassen!

Door de warme inrichting van Restaurant Saffraan lijkt het net alsof u in een luxe restaurant in Dubai of Cairo zit te dineren. Als het mooi weer is, neemt u natuurlijk plaats op het relaxte terras aan het water. Bij Restaurant Saffraan zijn er veel verschillende mogelijkheden om optimaal van de Oosterse keuken te genieten. Alles is vers en huisgemaakt! U kunt ook betalen met uw Dinerbon. Het restaurant staat bekend om het mezze-diner. Dit is een bijzonder arrangement waarbij u een samenstelling van koude en warme gerechtjes uit het Midden-Oosten voorgeschoteld krijgt. Dit bestaat uit een combinatie van vlees-, vis en vegetarische gerechten. Wilt u liever a la carte bestellen met uw Dinercheque? Ook dat is mogelijk. Op de kaart staan diverse grillgerechten, maaltijdsalades en tajines, waaronder lamstajine, met aardappels, courgette, aubergine, okra’s, gedroogd fruit en noten besprenkeld met rozenwater. Kom in de Oosterse sferen bij Restaurant Saffraan!

Restaurant Saffraan heeft ook een uitgebreide wijnkaart. De meeste wijnen komen uit de bekende streken, maar ze hebben ook bijzondere Turkse wijnen. Kom het snel proeven met uw Dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10