Sams King Ribs

Dinerbon Utrecht Sams King Ribs
Adres
Castellumlaan 2
3454VB Utrecht
Telefoon
030 6585704
Dinerbon Utrecht Sams King Ribs
Dinerbon Utrecht Sams King Ribs
Dinerbon Utrecht Sams King Ribs

Sam had als kind altijd al een droom om een eigen restaurant te beginnen. En Sam bewijst dat als je echt iets wilt, je dit ook kunt bereiken. In de Meern in de provincie Utrecht vind je nu Sams King Ribs. Sam heeft zijn droom waargemaakt en nodigt jou uit om met je Dinerbon naar zijn restaurant te komen. Het restaurant heeft zich gespecialiseerd in spareribs, steaks, satés en shoarma. Dus de vleesliefhebber kunnen bij Sams King Ribs met hun Dinercheque helemaal aan hun trekken komen in een gezellige ambiance. Kom dus gezellig een dagje in Utrecht shoppen en eindig je dag in Sams King Ribs met een goede maaltijd.

De menukaart

De menukaart van Sams King Ribs bestaat uit voorgerechten en schotels. Uiteraard begin je licht met een klein voorgerecht. Dit kan een Griekse salade zijn, een tonijnsalade of een kipsalade. Maar je kunt met je Dinerbon ook kiezen voor een tomatensoep of een kippensoep of heb je liever een stokbrood die overigens ook bij de soep wordt geserveerd? Het hoofdgerecht bestaat uit een schotel. Alle schotels worden geserveerd met salade, patat en een sambal- of knoflooksaus. De keuze in het aantal schotels is enorm groot. Zo zijn er diverse soorten shoarma schotels van varkensvlees of lamsvlees die op verschillende wijzes zijn klaargemaakt. Bijvoorbeeld met gesmolten kaas, ananas of gemarineerd. Hetzelfde geldt voor de kipschotels en spareribs. Maar misschien heb je wel zin in een kebabschotel of een schotel mergez. Dit zijn kleine pittige worstjes. En natuurlijk mag je ook een lekkere runderhamburger nemen. Ook aan kinderen is er gedacht, die kunnen kiezen uit een kindermenu met spareribs of kip. Ben je geen vleeseter? Kies dan een schotel met gamba's van de grill of gebakken garnalen.

Broodjes

Naast alle schotels kun je ook kiezen uit talloze soorten broodjes. Broodjes met shoarma, kip of saté, waar jij maar zin in hebt. Een broodje is ook gemakkelijk als tussendoortje te eten, als je niet zo'n zin in een grote schotel hebt.

Spareribs

Apart op de menukaart worden de spareribs genoemd. Dit is de specialiteit van Sams King Ribs. Lever je Dinercheque in voor heerlijke spareribs op een wijze die jij lekker vindt. Zoet, hot, knoflook of Hawaï, de spareribs van Sam zijn legendarisch en moet je zeker eens proberen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10