Se7en Restaurant

Dinerbon Utrecht Se7en Restaurant
Adres
Mariaplaats 7
3511LH Utrecht
Telefoon
030 2318084
Dinerbon Utrecht Se7en Restaurant
Dinerbon Utrecht Se7en Restaurant

Opzoek naar een unieke ervaring waar u uw dinerbon of dinercheque kunt gebruiken? Kom dan nar se7en. Ons restaurant beschikt over een uniek concept, namelijk de halve gerechten menukaart. U kunt dan een half gerecht eten voor precies de halve prijs. U kiest dan twee voorgerechten en twee hoofdgerechten. U kunt op deze manier meer van onze menukaart proeven, keuzestress is verledentijd! Ons restaurant bevindt zich op één minuut lopen van het centrum van Utrecht, twee minuten lopen van Hoog Catharijne, op één minuut lopen van de Domtoren en op 5 minuten lopen van het centraal station, kortom lekker centraal gelegen!

Onze menukaart beschikt over internationale gerechten. Kies uit één van onze negen voorgerechten, zoals de Zeebaars Machu Pichu. Deze zeebaars is op traditionele wijze op peruaanse wijze gegaard in limoensap, passievrucht, bundelzwam en zoet aardappelchips. Ook hebben wij maar liefst elf hoofdgerechten, zoals de filodeeg Petra. Dit gerecht zijn groene bonen met parelcouscous, prei en sumakyoghurt. Meer zin in een stukvlees? Kies dan voor de bavette 110 of 220 gram, dit stuk vlees is afkomstig uit de flank van het rund. Sluit je diner af met een lekker nagerecht. U heeft de keuze uit zeven nagerecht, waaronder cheesecake of kokostaart.

Heeft u zin in deze lekkere internationale gerechten? Kom dan met u dinerbon of dinercheque naar Utrecht en verzilver ze aan de Mariaplaats 7. Reserveren is bij ons gewenst, dit kunt u doen door te bellen naar 030 – 23 18 084 of door het online formulier in te vullen. Wij zijn iedere dag geopend vanaf 8.30 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10