Venue

Dinerbon Utrecht Venue
Adres
Varkenmarkt 16
3511 BZ Utrecht
Telefoon
030 2681326
Dinerbon Utrecht Venue
Dinerbon Utrecht Venue
Dinerbon Utrecht Venue
Dinerbon Utrecht Venue

Aan de Varkenmarkt in de stad Utrecht is restaurant Venue gevestigd. Dit is een leuk restaurant waar een hapje wordt gecombineerd met een drankje, een muziekje en een dansje. Regelmatig zijn er live optredens. Het is de ideale mix van uit eten gaan, uitgaan en relaxen. Restaurant Venue is dan ook een mooie locatie om uw Dinerbon te verzilveren.

Bij Restaurant Venue kunt u met uw Dinercheque kiezen voor een ‘Proeverij van de Chef’. Dit is een viergangen menu, wat op heerlijke wijze is samengesteld door de chef. Uiteraard wordt er rekening gehouden met allergieën. Maar u kunt natuurlijk ook zelf uw gerechten kiezen. Zo heeft u voor de voorgerechten de keuze uit bijvoorbeeld een steak tartaar, een groentetaartje en een salade met gerookte zalm. Tevens staan er heerlijke soepen op de kaart. Als hoofdgerecht is de Viscurry een aanrader voor de visliefhebbers. Maar ook de Rundersukadestoof en de quinoa salade zijn zeer de moeite waard. Mocht u dan nog tegoed op uw dinerbon hebben staan, of als u gewoon nog zin heeft in een lekker zoete afsluiter, dan staan er ook nog heerlijke nagerechten op het menu. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Café glacé? Die is erg lekker.

Al met al is restaurant Venue een zeer aangenaam restaurant met een zeer vriendelijke bediening en heerlijk eten. Het moge dus duidelijk zijn dat dit een zeer geschikte plek is om uw dinercheque te gebruiken. U zult er geen spijt van krijgen! Wij wensen u alvast een heel prettige avond toe.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10