van Ostade

Dinerbon Utrecht van Ostade
Adres
Adriaen van Ostadelaan 65
3583 AB Utrecht
Telefoon
030 737 1252

Heb je thuis nog een dinerbon of dinercheque liggen en ben je op zoek naar een restaurant om deze te besteden? Kom dan eten bij Brasserie Van Ostade in Utrecht. Brasserie Van Ostade is elke werkdag geopend van 09:00 tot 23:00. In het weekend opent het restaurant een uurtje later. Je kunt hier dus terecht voor ontbijt, lunch, een borrel of diner.

Van Ostade was een schilder. Hij was in de leer bij Frans Hals en later zelf leraar van Jan Steen. Hij schilderde portretten van boeren en burgers en dorpse taferelen. De gezelligheid en toegankelijkheid van het leven enkele eeuwen geleden, wilde de eigenaren van Brasserie van Ostade uitstralen. Dit begint al met het pand, een prachtig hoekpand op een vernieuwd plein in Utrecht Oost. Buiten is bij mooi weer ruimte voor een uitgebreid terras. Het pand heeft veel grote ramen en is sfeervol ingericht. Of je nu de krant of een boek wil lezen met een kopje koffie of uitgebreid wilt dineren, bij Brasserie van Ostade is het allemaal mogelijk.

De menukaart van het restaurant is gebaseerd op eerlijke producten. Twee keer per week rijdt de leverancier naar een versmarkt in Parijs om de mooiste ingrediënten op te halen. Met deze ingrediënten worden gerechten gemaakt als: Steak Tartare, Pata Negra, gebrande asperges met dragon-kervel saus, soepen en verschillende salades. Kom je ’s ochtends voor ontbijt? Dan kun je kiezen uit yoghurt met verse granola en fruit of een croissant met jam en boter. Het lunchmenu bestaat uit belegde broodjes, broodje hamburger of kroket, salades, tosti’s en soep.

Brasserie Van Ostade heeft naast een uitgebreide menukaart ook een flink assortiment dranken. Zo kun je 25 verschillende wijnen per glas bestellen en ook veel wijnen per fles. Verder kun je natuurlijk kiezen voor frisdrank, sap, speciaalbier of sterke drank. Is het mooi weer? Dan kun je van deze drankjes genieten op het mooie ruime terras. Natuurlijk is er ook een uitgebreid assortiment borrelhapjes, waar je tijdens je borrel van kunt genieten.

Een veelzijdig restaurant in Utrecht, waar je de hele dag terecht kunt. Kom je binnenkort langs bij Brasserie Van Ostade? Vergeet dan niet je dinercheque of dinerbon mee te nemen. Deze worden door het restaurant geaccepteerd als betaalmiddel.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10