Brew

Dinerbon Veenendaal Brew
Adres
Brouwersgracht 69
3901TK Veenendaal
Telefoon
0318 304540
Dinerbon Veenendaal Brew
Dinerbon Veenendaal Brew
Dinerbon Veenendaal Brew
Dinerbon Veenendaal Brew

In hartje Veenendaal staat Brew. Bij Brew kun je met je Dinerbon terecht voor koffie & thee, lunchen, borrelen of een high tea. Dit allemaal in de gezellige ambiance van een huiskamer. Ook voor chocolade en bonbons ben je bij Brew aan het juiste adres en je kunt hier met je Dinercheque ook terecht in de winkel. Brew is dus een heel veelzijdige zaak, waar je tussen de middag van je werk even kunt bijkomen of met vrienden of vriendinnen gezellig kunt bijkletsen. Brew is geopend vanaf dinsdag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Pak dus je dinerbon en kom voor gezelligheid naar Veenendaal.

Koffie & thee

Brew is gespecialiseerd in koffie en thee. Brew werk uitsluitend met vers gebrande Italiaanse koffiebonen van de allerhoogste kwaliteit. Dit proef je in het proeflokaal terug in je bakje koffie. Voor elke kop koffie worden de bonen speciaal gemalen en je hebt de keuze uit verschillende koffiesoorten. Uiteraard kan er een lekkernij zoals bonbons bij gegeten worden. Ook voor je thee kun je bij Brew terecht. Je hebt veel keus uit verschillende soorten thee. Thee drinken wordt bij Brew een gehele nieuw belevenis. En als je de koffie en thee van Brew lekker vindt, dan kun je het ook kopen voor thuisgebruik.

De lunchroom

Heb je zin in een stevige lunch of wil je gewoon een broodje? Het kan met je Dinercheque allemaal bij Brew in Veenendaal. Of je nu een belegd broodje wilt, een tosti, uitsmijter of een soepje, bij Brew stil jij je honger en kun je de rest van de dag er weer tegenaan. Ben je erg druk en moet je eigenlijk toch doorwerken tijdens je lunch? Geen probleem bij Brew. De lunchroom heeft ook een flexwerkplek. Hier kun je toch met je werkzaamheden bezig, terwijl je onderwijl geniet van een lekkere lunch.

De winkel

In de winkel kun je alle verkrijgen wat koffie en thee betreft. Je kiest hier de koffie of thee die jij het lekkerste vindt, maar ook alle koffie- en theebenodigdheden. Zoek je een origineel cadeau? Er zijn leuke verpakte koffie, thee of bonbonsets verkrijgbaar in de winkel. En natuurlijk kun je er ook de nodige bonbons voor jezelf kopen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10