Grand Cafe De Markt

Dinerbon Veenendaal Grand Cafe De Markt
Adres
Markt 7
3901DM Veenendaal
Telefoon
0318 725071
Dinerbon Veenendaal Grand Cafe De Markt
Dinerbon Veenendaal Grand Cafe De Markt
Dinerbon Veenendaal Grand Cafe De Markt

Proef gerechten van de grill-oven van Grand Cafe De Markt

Grand Cafe De Markt is gevestigd in Veenendaal en leent zich uitstekend voor een gezellig middag of avond weg. Proef gerechten van de op houtskool gestookte grill-oven en proef de unieke smaak van ieder gerecht. Structuur, malsheid en een authentieke smaak staan dan ook altijd centraal in het restaurant. Kom gezellig langs en verzeker jezelf van een tafel door een reservering te maken met je dinerbon. Ook voor jouw smaak is er een gepast gerecht te bestellen op de gevarieerde menukaart van Grand Cafe De Markt. Reserveer je een van de keukentafels, dan weet je zeker dat je dicht bij het vuur zit en het grillen van dichtbij mee kan maken.

Boek een High Tea bij Grand Cafe De Markt

Wist je dat je bij Grand Cafe De Markt ook een High Tea kunt boeken? Van theehuis “De Goeijen” geniet je van diverse soorten thee, waaronder groene thee, zwarte thee, kruiden thee en vruchten thee. Ook krijg je diverse lekkere zoetigheden, zoals macarons, appeltaart, brownies en cheesecake. De sandwiches zijn dun belegd met vlees en vis. Probeer je binnenkort een High Tea uit met je dinercheque?

Borrelen in een ongedwongen sfeer bij Grand Cafe De Markt

Staat er een gezellig vrijgezellenfeest op de planning, ga je een weekendje weg met vriendinnen of is er een andere gelegenheid die je graag wilt vieren met de dinercheque? In dat geval kun je er ook voor kiezen om lekker te komen borrelen bij Grand Cafe De Markt? Je hebt de keuze uit diverse lekkere wijnen van de wijnkaart, maar je bent hier ook aan het juiste adres voor diverse pincho’s en, kleine gerechten en hapjes. Kom je langs met een groter gezelschap, dan is het verstandig om van tevoren even te informeren of je kunt reserveren met de dinerbon.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10